krisztalori organizator local 13 Feb 2021 #23 Kriszta Arpad Lorând Sanpaul Scuze, acuma vad ca nu am drept de joc!
Constantin Sursilov maestru 13 Feb 2021 #24 Vreo sansa sa postati vreun turneu in salina si pentru O/E? Imi este dor de un turneu in tara si sa-mi revad prieteni dragi Success concurentilor!!!
Vreo sansa sa postati vreun turneu in salina si pentru O/E? Imi este dor de un turneu in tara si sa-mi revad prieteni dragi Success concurentilor!!!
Constantin Sursilov maestru 13 Feb 2021 #30 Radu Serban a spus: Din pacate raspunsul este negativ. Click pentru a extinde... Asta e! Mai e și la anu'! Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Radu Serban a spus: Din pacate raspunsul este negativ. Click pentru a extinde... Asta e! Mai e și la anu'! Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Radu Serban senior 13 Feb 2021 #31 Constantin Sursilov a spus: Vreo sansa sa postati vreun turneu in salina si pentru O/E? Imi este dor de un turneu in tara si sa-mi revad prieteni dragi Success concurentilor!!! Click pentru a extinde... Din pacate nu se poate. Pandemia asta ne-a dat peste cap.
Constantin Sursilov a spus: Vreo sansa sa postati vreun turneu in salina si pentru O/E? Imi este dor de un turneu in tara si sa-mi revad prieteni dragi Success concurentilor!!! Click pentru a extinde... Din pacate nu se poate. Pandemia asta ne-a dat peste cap.
C cristian_popa senior 14 Feb 2021 #36 Popa cristian vasile - hobby. Cluj - napoca Trimis de pe al meu SM-J415FN folosind Tapatalk
Radu Serban senior 15 Feb 2021 #38 Dan Universal a spus: pop danut ,pop dan cristian si zavaski ioan dej Click pentru a extinde... Dl.Pop Danut, conform regulamentului afisat, o persoana nu poate sa inscrie mai mult de alta persoana. Dl.Zavaski Ioan va trebui sa se inscrie singur.
Dan Universal a spus: pop danut ,pop dan cristian si zavaski ioan dej Click pentru a extinde... Dl.Pop Danut, conform regulamentului afisat, o persoana nu poate sa inscrie mai mult de alta persoana. Dl.Zavaski Ioan va trebui sa se inscrie singur.