AmaTur: Turneu B "Cupa Septembrie 2018", Ploiești - 09.09.2018

Vad altfel lucrurile ! Nu este bun amestecul Amatur ( gestul lui Cornel ) in treaba FRTM . Ati vazut vreodata o implicare a FRTM-ului in ajutarea unui amaturist ?

Adi, si eu vad lucrurile altfel:

Sprijinul pe care il ofera Cornel nu este pentru FRTM, este pentru comunitatea de tenis din Giurgiu, care, chiar este activa in Amatur;
Pe de o parte sunt banii organizatorului, pe de alta parte, turneele din Giurgiu chiar de fac cu sprijinul clubului de tenis, care ofera sala si mesele de tenis, alaturi de cele doua mese ale Amaturului..

Nu in ultimul rand, eu cred ca simbioza dintre cluburile (mici, din provincie) si comunitatile Amatur apropiate sunt un castig si pentru unii si pentru ceilalti. Gandeste-te, te rog, la posibilitatea sa infiintati chiar voi in Targoviște un club, prin care sa promovati tenisul de masa atat pentru amatori, cat si pentru performanta. Aveti valori, cresteti valori, ele ar putea reprezenta Targoviștea sau Ploieștiul si nu CSA sau Slatina... FRTM ul e o fictiune.

Vad altfel lucrurile ! Nu este bun amestecul Amatur ( gestul lui Cornel ) in treaba FRTM . Ati vazut vreodata o implicare a FRTM-ului in ajutarea unui amaturist ?

Nu știu dacă ma crezi, sper ca da, dar și la turneul B dedicat zilei mondiale a tenisului de masa am donat toți banii aceluiași club. Nu am păstrat nimic pt. mine. Și când am dat premii de 600 lei în Iulie tot banii mei au fost nu ai Amaturului. Te asigur ca voi plăti și 1 leu de participant Amaturului, nu am zis ca nu plătesc și sa abuzez de acest circuit.

Turnee B la Indoor Table Tennis : 9 septembrie, 30 septembrie, 14 octombrie, 21 octombrie !!!

Nu o sa renunt la nici unul fiindca se apropie turneul final si sunt multi care isi calculeaza sansele, dar daca "cineva" ar fi vrut sa faca turneu in vreuna din datele anuntate
in primul rand ar fi trebuit sa ma sune si sa-mi spuna acest lucru inainte sa posteze pe forum ! Si in aceste conditii daca ma suna tot am sa cedez una din date iar eu o sa fac
intr-o zi de vineri sau de luni !

L.E. Turneele B sunt pentru a atrage cat mai multi jucatori catre miscarea AmaTur !!!
L.L.E. Si nu uitati : de ziua mondiala a tenisului de masa am organizat cele mai multe concursuri si nimeni ... nu a obiectat!?!

...faca-se voia ta !

Am observat ca asta nu te deranjeaza Adrian.

Am observat ca asta nu te deranjeaza Adrian.

Daca se poate....NU....fara turnee in zilele de luni sau vineri, caci cei care nu sunt din Ploiești nu prea au cum sa ajunga. Multumesc.

PS: unde este postarea cu datele turneelor Indoor? Nu o gasesc...;(

Nu vreau sa intru in nici un fel de polemici ! Multumesc atat celor care au o parere buna despre ceea ce fac cat si celor care au o alta parere !
Am mentionat deja ca daca vreun organizator din zona IV sau alaturata are ceva impotriva organizarii in zilele postate nu trebuie decat sa ma sune si renunt la
data respectiva ! (Cornele ne cunoastem f bine si cred ca puteam discuta amical si rezolva problema ! Asa cum tu ajuti clubul din Giurgiu la randul meu incerc sa supravietuiesc
cu sala asta dedicata tenisului de masa ! Nu stii nici cat platesc chirie acum si nici mai ales cat voi plati la iarna ! Dupa cum probabil ai vazut in calendar in 15 sep si 22 sep sunt turnee
A la București si Fieni - motiv pt care am ales datele de 9 si 30 ! Daca vrei sa renunt la primul turneu o voi face !) Daca AmaTurul are ceva impotriva mea, nu voi mai organiza nici un
turneu sub egida AmaTur si voi face numai turnee de casa care nu vor tine seama de nici o data din calendar ! Va multumesc tuturor ca practicati acest sport pe care il iubesc, fie ca ma sustineti sau nu!
VOI ANUNTA MAINE 05.09.2018 DACA VOI MAI ORGANIZA TURNEUL DIN 09.09 SAU NU !

Nu vreau sa intru in nici un fel de polemici ! Multumesc atat celor care au o parere buna despre ceea ce fac cat si celor care au o alta parere !
Am mentionat deja ca daca vreun organizator din zona IV sau alaturata are ceva impotriva organizarii in zilele postate nu trebuie decat sa ma sune si renunt la
data respectiva ! (Cornele ne cunoastem f bine si cred ca puteam discuta amical si rezolva problema ! Asa cum tu ajuti clubul din Giurgiu la randul meu incerc sa supravietuiesc
cu sala asta dedicata tenisului de masa ! Nu stii nici cat platesc chirie acum si nici mai ales cat voi plati la iarna ! Dupa cum probabil ai vazut in calendar in 15 sep si 22 sep sunt turnee
A la București si Fieni - motiv pt care am ales datele de 9 si 30 ! Daca vrei sa renunt la primul turneu o voi face !) Daca AmaTurul are ceva impotriva mea, nu voi mai organiza nici un
turneu sub egida AmaTur si voi face numai turnee de casa care nu vor tine seama de nici o data din calendar ! Va multumesc tuturor ca practicati acest sport pe care il iubesc, fie ca ma sustineti sau nu!

Nu va lasati antrenat in actiuni cu impact negativ asupra celor care iubesc tenisul de masa! Eu sper sa nu renuntati nici la turneul din 09.09 (unii si-au facut deja programul in consecinta! ;() si, mai ales, la organizarea turneelor sub egida AMATUR.
De ce totdeauna dorim sa stricam ceva ce e bun / placut / folositor ?? Cui foloseste indepartarea dlui. Iancu de miscarea AMATUR??

Ultima editare:

Eu zic sa il tineti, odata ce l-ati anuntat.

George te superi degeaba,nu zice nimeni sa nu ti turnee cite vrei dar cind vrea sa tina si altcineva care o face mai rar ar fi frumos sa renunti tu si nu el p-ai cu posatarea ta dupa Cornel l-ai regulamentat si pe el si pe tine(adica ai injumatatit participantii la amindoi)nu cred ca vor fi multi sa vina la amindoi:)

Se inscriu urmatorii :
Ciocan Denisa, Mocanu Luca,Rizoiu Claudiu, Dascalescu Edi,Stoian Rares, Danila Albert,Modrisan Miruna,Apostol Maria, din Filipesti de Targ, Antrenor Mos Florin, multumim pentru participare.

Ultima editare:
Multumesc celor care m-au ....incurajat ! Din respect pentru ei si pentru cei care s-au inscris deja, turneul se va desfasura asa
cum e specificat in prima pagina ! Multumesc !

Inscrieri Avansati/Open - on 9/5/2018 at 2:46:32 PM

1. Neagoe Costin, București, 73 - 33.93 - E
2. Sorescu Mircea, Paulesti, 128 - 27.9 - O
3. Bratescu Adrian, Targoviște, 88 - 26.54 - OW
4. Sarbu Dan, Ploiești, 102 - 26.47 - OW
5. Brulea Petre, Paulesti, 127 - 26 - OW
6. Cudalbu Ciprian, Ploiești, 565 - 23.2 - O
7. Stancescu Sebastian, Ploiești, 180 - 22.86 - O
8. Banuta Dumitru, Ploiești, 585 - 12.62 - A
9. Bistreanu Armand, București, 711 - 10 - A
10. Stoian Rares, Filipestii de Targ, 3158 - 9.2 - I
11. Rizoiu Claudiu, Filipestii de Targ, 3441 - 6 - I
12. Cudalbu Tiberiu, Ploiești, 1988 - 4 - I
13. Apostol Maria, Filipestii de Targ, 3846 - 4 - IF
14. Ciocan Denisa, Filipestii de Targ, 3848 - 4 - IF
15. Danila Albert, Filipestii de Targ, 3858 - 4 - I
16. Dascalescu Edi, Filipestii de Targ, 3859 - 4 - I
17. Mocanu Luca, Filipestii de Targ, 3865 - 4 - I
18. Modrisan Miruna, Filipestii de Targ, 5001 - 0 - A

aveti dreptate DL ARMAND.SA LE MULTUMIM ORGANIZATORILOR DE TURNEE.SA NE BUCURAM DE TENIS.FELICITARI DL IANCU PENTRU TURNEELE PE CARE LE ORGANIZATI LA PLOIESTI SI NU NUMAI SI PENTRU MUNCA PE CARE O FACETI IN DESCOPERIREA DE NOI TALENTE.FELICITARI SA NE VEDEM SANATOSI PE 09.09.2018

Inscrieri Avansati/Open - on 9/7/2018 at 6:31:15 PM

1. Neagoe Costin, București, 73 - 33.93 - E
2. Sorescu Mircea, Paulesti, 128 - 27.9 - O
3. Bratescu Adrian, Targoviște, 88 - 26.54 - OW
4. Sarbu Dan, Ploiești, 102 - 26.47 - OW
5. Brulea Petre, Paulesti, 127 - 26 - OW
6. Cudalbu Ciprian, Ploiești, 565 - 23.2 - O
7. Stancescu Sebastian, Ploiești, 180 - 22.86 - O
8. Tudor Valeriu, Ploiești, 1084 - 13.95 - A
9. Banuta Dumitru, Ploiești, 585 - 12.62 - A
10. Bistreanu Armand, București, 711 - 10 - A
11. Stoian Rares, Filipestii de Targ, 3158 - 9.2 - I