AmaTur: Turneu A Cupa "Siretul-CSM "Pascani ,sambata 04.noiembrie 2023 (1 Cititor)

• Autor subiect Autor subiect cata_60
  • Dată creare Dată creare
  • Watchers Watchers 0
Avem 40 min de cand s-a intrerupt curentul....Suntem pe final cu concursurile de dimineata,rezultatele partiale le gasiti in post 3 pag.1

Suntem pe metereze, așteptăm.

Desfasuratoarele concursurilor de azi le gasiti in pagina 1,post 3

Păcat ca sa întâmplat incidentul cu lumina, este ceva neprevazut , felicitări organizatorilor si tuturor participanților a fost frumos !!! Sa ne vedem sănătoși!!

​​Croitoru​
Alexandru a jucat 4 meciuri din grupa dupa care sa retras din cauza recidivei unei accidentari..Rezultatele obtinute nu au fost luate in considerare​
​

Nu mi se pare deloc in regula acest punct din regulament care se refera la retrageri.Acest jucator s-a retras exact in momentul in care a vazut ca sansele sale de calificare sunt zero, indiferent de rezultatul din ultimul meci din grupa inferioara. Astfel, pe el, rezultatele de astazi nu-l deranjeaza deloc. E ca si cum n-ar fi participat, insa mie mi-a fost stearsa o victorie si nu din vina mea. Cred ca ar trebui revizuit acest aspect, pentru ca este loc de facut aranjamente. Nu acuz ca s-a incercat ceva, dar ma intreb, cum ar fi fost daca s-ar fi retras si cealalta persoana pe care am invins-o? In loc de doua victorii, as fi avut ZERO,

Prosopul negru mic l-am uitat eu. Dacă veniți la vreunul dintre următoarele turnee din județul Suceava și îl puteți aduce vă rog să îl păstrați, dacă nu lasați-l la sală că i se va găsi vreo întrebuințare.

Felicitări organizatorilor pentru efortul depus.Felicitari Stroe Ionel la mai multe!

Ca intotdeaunala Pascani .... gazde binevoitoare, bun simt si oameni faini ;). Revenim cu drag de fiecare data. Echipa Cutezatorii Suceava ;)

Utilizatori care vizualizează acest subiect

Back
Sus