Folosești un browser învechit. Se poate să nu afișeze situl acesta sau alte situri corect. Ar trebui să actualizezi sau să folosești un browser alternativ.
Păcat ca sa întâmplat incidentul cu lumina, este ceva neprevazut , felicitări organizatorilor si tuturor participanților a fost frumos !!! Sa ne vedem sănătoși!!
Alexandru a jucat 4 meciuri din grupa dupa care sa retras din cauza recidivei unei accidentari..Rezultatele obtinute nu au fost luate in considerare
Nu mi se pare deloc in regula acest punct din regulament care se refera la retrageri.Acest jucator s-a retras exact in momentul in care a vazut ca sansele sale de calificare sunt zero, indiferent de rezultatul din ultimul meci din grupa inferioara. Astfel, pe el, rezultatele de astazi nu-l deranjeaza deloc. E ca si cum n-ar fi participat, insa mie mi-a fost stearsa o victorie si nu din vina mea. Cred ca ar trebui revizuit acest aspect, pentru ca este loc de facut aranjamente. Nu acuz ca s-a incercat ceva, dar ma intreb, cum ar fi fost daca s-ar fi retras si cealalta persoana pe care am invins-o? In loc de doua victorii, as fi avut ZERO,
Prosopul negru mic l-am uitat eu. Dacă veniți la vreunul dintre următoarele turnee din județul Suceava și îl puteți aduce vă rog să îl păstrați, dacă nu lasați-l la sală că i se va găsi vreo întrebuințare.