nicu gavrilovici
senior
asta este, incep tezele...nu vom ajunge,dar ne bucuram ca sunteti un numar frumos.Va dorim un turneu reusit si meciuri cat mai spectaculoase...Cu stima fratii Gavrilovici.
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Nu am gresit eu Radule. Asa l-a scris Sorin prima oara, iar dupa aproape o ora a corectat. Eu nu aveam de unde sa stiu ca e gresit numele. Urmeaza sa modific si eu la inscrieri.vezi ca ai gresit numele bogy... e POD adrian nu BOT)
Petre, pentru tine fac o grupa "speciala" cu: nea' Aurica, Bogdan Roman, Ghita Marta si Danut Vrajitorbogy sper sa mai am loc si eu NEAGU PETRU din SACALAZ ne vedem cu drag .....
Spor la invatat si note maxime la teze :thumbup:asta este, incep tezele...nu vom ajunge,dar ne bucuram ca sunteti un numar frumos.Va dorim un turneu reusit si meciuri cat mai spectaculoase...Cu stima fratii Gavrilovici.
Multumesc !Apreciez...Bun! Avem clasament. Felicitari castigatorului! Am admirat intotdeauna jocul lui Ghita!
Ma bucur daca lumea s-a simtit bine. Asta e si scopul turneelor.Da foarte reusit turneul asteptam si video+poze![]()
Titi, iti multumesc mult pt gandurile bune (sper sa ne intalnim cat de curand la un viitor turneu) si de asemenea tin sa multumesc tuturor celor cu o bomboana, un biscuit, desen animat...Bravo baieti ! Vad ca v-ati distrat pe cinste. Felicitari tuturor pentru rezultate si participare. Am remarcat, cu placere, progresul pe care l-a facut Danut Vrajitor, de cind nu ne-am vazut, precum si frumusetea de fetita pe care o are. Bravo Danut !
Ai mesaj privatvrajitor nu ti=am luat nr de tel!!
imi dai te rog nr tau de tel?