AmaTur: Turneu B Cupa SMILEY 23 - Club 11 Timișoara - Turneu B, 12.04.2014.

• Autor subiect Autor subiect Bogy
  • Dată creare Dată creare
Pai multi si-au pierdut speranta ca se mai organizeaza concursuri in Timișoara. Maxim un "B" la cateva luni. Sunt sate in tara care au mai bune conditii de tenis ca in Timișoara...

Daca Timișoara nu corespunde, atunci de ce nu te intorci in Oltenia, Ionut? Poate in satele din Gorj vei gasi conditii mai bune de tenis de masă...si nu numai ;)

Daca Timișoara nu corespunde, atunci de ce nu te intorci in Oltenia, Ionut? Poate in satele din Gorj vei gasi conditii mai bune de tenis de masă...si nu numai ;)

Bogy de ce te ataci asa? Era vorba de o constatare. Nu am dat vina in niciun caz pe tine. Ti se pare normal ca in Timișoara ( printre primele orase ca marime din tara ) sa nu se organizeze decat turnee "B"?
Ps: Eu nu stau in Timișoara pentru tenis. Replica ta este de prost gust.

Din pacate, asa cum am vorbit la telefon, aradenii ne retragem. Neamț Doru, Dani Leo si Lacatis Ghita. Imi pare rau.

Bogy de ce te ataci asa? Era vorba de o constatare. Nu am dat vina in niciun caz pe tine. Ti se pare normal ca in Timișoara ( printre primele orase ca marime din tara ) sa nu se organizeze decat turnee "B"?
Ps: Eu nu stau in Timișoara pentru tenis. Replica ta este de prost gust.

Poate organizezi tu la Tirgu Jiu un turneu A pe masa tacerii ;)

No, nimic ? S-a mai jucat turneul ?

- - - Actualizat - - -

Pali, te detasam la Timișoara ?

S-a jucat Iuliu. Chiar si cu 14 jucatori s-a jucat mult si...bine.
In loc de eliminatorii de 8, am facut o "grupa finala" de 8, fiecare cu fiecare.
Clasamentul este pe prima pagina.

Bogdan Roman fiind mai rusinos, ii preiau atributiunile, si sunt convins ca este o scapare, nici nu ma gandesc la rea-vointa sau altceva, ci numai amintesc ca in fondul AmaTur nu au ajuns cei 14 lei. ( 1leu de participant) . Daca gresesc sau au fost cumva virati imi cer scuze anticipat!

Back
Sus