AmaTur: Turneu B Cupa SMILEY 24 - Club 11 Timișoara - Turneu B, 28.02.2015

Sigur ca se poate, dar jucindu-se mai multe grupe si de la open si de la amatori, plus eliminatorii, numarul de "suspecti" este foarte mare.
N-am ce face, le trec la pierderi si...la lipsa de respect.

Nu am vrut sa intrevin pana acuma in acest subiect ,dar cred ca sunt discutii care se repeta pe teme diferite la aproape fiiecare turneu.Pierderi,castiguri,respect si lipsa de respect.Aproape peste tot unde apar discutii din partea nemultumitilor se reclama castigurile organizatorilor si nearatarea respectului cuvenit fata de participant,iar din partea organizatorilor se scot in evidenta pierderile si pe deoparte lipsa de respect fata de organizator.Dar trebuie sa fim toti constienti ca aceste 4 aspecte pe care le-am scos in evidenta se anuleaza reciproc cand exista bun simt de ambele parti,si reguli care sa ajute la respectarea lor.

P.S.Reducerea piederilor duce la marirea castigurilor,si promovarea respectului duce la anihilarea lipsei de respect.
EMI

Ca sa rezumam, eu ca si organizator am fost acuzat ca nu am postat pe forum in timp real ce s-a intimplat la un banal turneu B, iar eu, la rindul meu acuz (habar nu am pe cine), de cleptomanie si distrugere.
O spun raspicat, NU m-a deranjat citusi de putin postarea lui Gabriel Curut! Este opinia unui jucator, pe care o pot lua, sau nu, in considerare. In schimb, m-a deranjat numarul mare de aprecieri (imi place mesajul / multumesc pentru mesaj), acordate acelei postari. Probabil nu as fi semnalat niciodata aceste lucruri daca nu erau atitea aprecieri acordate acelui post. Cu siguranta nu spuneam nimic nici despre distrugerea celor doua mese, ci ma plingeam apropiatilor de la sala.
In concluzie, propun infiintarea unui post de radio Amatur, si cooptarea lui Ilie Dobre pentru transmiterea live a tuturor turneelor B.
Si un sfat pentru organizatori, montati camere de supraveghere in sali...nu stiti cind veti avea nevoie de ele.
Sa ne vedem sanatosi, dar la alte turnee.

Ultima editare:
Ca sa rezumam, eu ca si organizator am fost acuzat ca nu am postat pe forum in timp real ce s-a intimplat la un banal turneu B, iar eu, la rindul meu acuz (habar nu am pe cine), de cleptomanie si distrugere.
O spun raspicat, NU m-a deranjat citusi de putin postarea lui Gabriel Curut! Este opinia unui jucator, pe care o pot lua, sau nu, in considerare. In schimb, m-a deranjat numarul mare de aprecieri (imi place mesajul / multumesc pentru mesaj), acordate acelei postari. Probabil nu as fi semnalat niciodata aceste lucruri daca nu erau atitea aprecieri acordate acelui post. Cu siguranta nu spuneam nimic nici despre distrugerea celor doua mese, ci ma plingeam apropiatilor de la sala.
In concluzie, propun infiintarea unui post de radio Amatur, si cooptarea lui Ilie Dobre pentru transmiterea live a tuturor turneelor B.
Si un sfat pentru organizatori, montati camere de supraveghere in sali...nu stiti cind veti avea nevoie de ele.
Sa ne vedem sanatosi, dar la alte turnee.

Daca te referi prin cleptomanie la disparitia mingiilor aici trebuie sa te avertizez ca este vina organizatorului ca dispar mingi. Ca masura pe care trebuie sa o aplici,care este deja aplicata mai la toate turneele mingile se distribuie intr-un paharel cu nr mesei scris si pe minge si pe pahar,si este inmanata sefului grupei cu conditia ca la terminarea grupelor sa fie restituite inapoi organizatorului ,iar grupa care nu restituie mingea nu este trecuta mai departe in turneu.Eu nu mai am problema asta de cel putin 2 ani de cand aplic aceasta metoda care la inceput a fost controversata de altfel ca mai toate lucrurile pe care am incercat sa le implementez,dar dupa un timp se implementeaza ele singure.:D

Ca și jucător de tenis și în același timp prieten, cunoștința sau măcar un amic mai îndepărtat de-al organizatorului nu cred că este corect ca să faci publică o nemulțumire sau un detaliu cât de mic care crezi că ar putea ajuta într-un sens oarecare (În cazul de față la informarea celor de acasă despre demersul și rezultatele din timpul turneului) sau observi că acest lucru cât de minor este el ar putea aduce polemici în discuție și dintr-un cuv?nt pus la locul nepotrivit:confused: ajungem la discuții mărețe care duc la certuri și așa mai departe. Cel mai corect este după părerea mea să-i fi adus la cunoștință aceasta nemulțumire mai ?nt?i organizatorului în particular și doar în cazul în care observi că nu se ia nici-o măsură să acționezi și public. într-adevăr este mult mai ușor să ajungi acasă stai pe scaunul de la birou și gîndești un text cât mai bine întreținut cu nemulțumirile tale decât să-l ajuți pe organizator să scape de acest lucru. Probabil aici nu se mai ține cont pe cine critici sau despre cine este vorba tu trebuie să-ți faci doar treaba de un bun "comentator" și să faci totul public.
De comentat și polemici ar trebuie să se ocupe cei care bat un dum cât de puțin până la turneu și pe drum înapoi să-i pară rău că a mers la turneu dar la Bogy nu cred că este cazul.
Țin minte acum câțiva ani când se organizau turnee în sala de sus și totul se întâmplă într-o armonie și voie bună, în timpul ierni am venit cu trenul iar după terminarea turneului am mai petrecut încă câteva ore din cauza ?nt?rzieri trenului (sunt colegi care pot să confirme asta) și tot nu mi-a părut rău că am mers la acel turneu.
Oricând aș reveni cu mare drag la turneele din timișoara organizate de Bogy plus ca eu ma simt ca acasă in acel club care îmi aduce multe amintiri mai ales ca la Club 11 au fost printre primele turnee cu care mi-am început inițierea in circuit.

Dupa cum am zis in postarea anterioara, scopul mesajului meu nu a fost de crea polemici si de aceea am decis sa nu mai zic nimic pana acum cand s-au linistit apele. Nu toata lumea a citit atent ceea ce am scris sau poate pentru unii era mai greu sa inteleaga. Probabil era de vina ora prea inaintata - ma refer aici la postarea de la ora 04:02 - care l-a facut pe cel care a scris urmatoarele
"De comentat și polemici ar trebuie să se ocupe cei care bat un dum cât de puțin până la turneu și pe drum înapoi să-i pară rău că a mers la turneu dar la Bogy nu cred că este cazul"
sa se imagineze un educator in comunicare si unul care poate sa dea lectii celor care isi exprima un punct de vedere. Transmit acestuia, pe aceasta cale ca libertatea de exprimare imi permite si mie dar si lui sa ne expunem puncte de vedere, cu precizarea ca si-a arogat un rol care s-ar putea sa fie prea larg pentru camasa celor 18 ani ai sai. Adica sa te iei de cineva care a prezentat o mica critica vizavi de postarea rezultatelor si a clasamentului la un concurs, sa imi explici mie cand anume am dreptul sa "comentez"...CRED SA TE-A FURAT PEISAJUL, TINERE!!!
Cam asta e. Reamintesc ca am afirmat ca ma bucur ca am participat la acest concurs, nu am de ce sa ma supar Victor Avram, tocmai pentru ca am fost si eu ca si tine la concursuri prin tara si am vazut cum au fost vandute acestea,(pe forum) de aceea l-am rugat pe Bogdan chiar in timpul desfasurarii concursului sa posteze si el grupele si rezultatele... Am spus-o si in numele meu dar si in a celorlalti colegi cu care am fost la concurs si care asteptau vesti cu privire la desfasurarea lui. Mai mult, cred ca era util clasamentul si pentru postarea noului clasament Amatur.
Asadar, nu cred ca avea nimeni de ce sa se supere pentru remarca mea... Era o chestie de informare, de transparenta si de similitudine cu atragerea concurentilor care tot pe forum s-a facut. (promovarea organizarii concursului, inscrierea participantilor..)
Acestea fiind spuse, sper ca am fost inteles corect, mai ales de catre organizator, care poate sa tina cont sau sa nu tina de acestea, dar sper sa nu se supere si sa ramana o chestie constructiva in intereseul tuturor.

Gabi, e absolut normal, ca doi, sau mai multi oameni sa aiba pareri diferite asupra unui subiect. Atita vreme cit dialogul se desfasoara in conditii civilizate, NU AM DE CE SA MA SUPAR!

Iata de ce nu sint de acord cu tine. Am sa incerc sa fiu cit se poate de concis. Asadar:

1. Nu cred ca Timișoara, prin turneele B organizate de mine, este prea importanta pe harta Amaturului, astfel incit sa fie necesara desfasurarea live a turneelor. In afara de judetele limitrofe Timisului, nu intereseaza pe nimeni ce se intimpla la un banal turneu B in Timișoara.

2. Prima mea grija la un turneu este sa ma asigur ca toata lumea, jucatori si cei citiva spectatori, sa se simta cit se poate de bine. Sa nu le lipseasca nimic, sa nu astepte mult intre partide, etc. Nu-mi voi lua din timpul dedicat jucatorilor (practic oaspetii mei), ca sa-i informez pe cei comozi, care au preferat sa stea acasa, despre desfasurarea turneului. Nici nu mai particip la turneele organizate de mine, tocmai pentru a fi in permanenta la dispozitia domniilor voastre!

3. "Domnisorul" Edi are 18 ani si beneficeaza de toate privilegiile pe care le are orice adult in Romania. Nu cred ca trebuie tratat ca un putoi, daca are energia necesara sa scrie pe forum la ora 04:02.

4. Citez din postul tau Gabi: "...Am spus-o si in numele meu dar si in a celorlalti colegi cu care am fost la concurs si care asteptau vesti cu privire la desfasurarea lui...". Pai, ati fost la concurs. Ce vesti sa mai asteptati? Toata lumea din sala a avut acces la foile de concurs.

5. Pe viitor, in masura in care timpul mi-o va permite, voi tine cont si de aceasta sugestie.

6. Si pentru cei curiosi, daca tot nu au avut parte de SMILEY 24 live, citeva fotografii:

https://picasaweb.google.com/101458575577525792932/CupaSMILEY24Club11Timișoara

Ultima editare:
Nu cred ca trebuie sa ai 18 ani sa ai dreptul la o parere plauzibila si cat mai aproape de realitate dar se pare ca uni au nevoie de cateva zile sa gandeasca un text : aici ma repet , cat mai bine structurat cu nemultumirile sale. Nu inteleg problema cu orele tarzi la care raspund sau provoc anumite lucruri dar nu te inteleg de unde atata siguranta pe tine ca ai dreptate in anumite sensuri ... Informatiile despre turneu din cate imi duc aminte nu sunt obligatori in regulament dar nu cred ca reprezinti o asa mare importanta incat sa publice rezultatele pentru buna ta vointa. Locul tau in clasament pentru mine nu reprezinta nici macar personalitatea de care dai dovada la prima vedere dar se observa ca in realitate reprezinti o altfel de personalitate si in spatele calculatorului cu totul alta persoana. Nu cred ca esti in masura sa critici mai ales ca in postul tau anterior iti ignori oarecum ceea ce ai reprezentat in primul post cu nemultumirile tale. Ps am asteptat sa public acest mesaj la o ora asa de tarzie sa-ti dau macar dreptul la o replica cu care ai putea sa-ti speli rufele in public fata de ceilalti colegi .

Domnilor, cred ca fiecare si-a spus punctul de vedere, si fac apel la spiritul de fair-play, de care sint convins ca toti dam dovada, asa ca propun, cu voia domniilor voastre, sa ne oprim aici.
Va multumesc.

Edi, te rog sa incetezi cu atacurile la persoana. Gabi a facut o observatie, o "critica constructiva" cum singur a spus-o, pe un ton extrem de civilizat. Atat si nimic mai mult. Poate-i recitesti postul si-o sa vezi ca si-a expus o parere si nu a atacat pe nimeni. Daca Bogy va tine cont, pe viitor, de afisarea inferioarelor, superioarelor, eliminatoriilor ramane la latitudinea lui.

Back
Sus