No,curiozitatea mea (nu vreo dorință de acuzare) era la apogeu. Am întins răbdarea până când postările noastre erau concomitente, fără sa banuiesc. Postările mele sunt puține,la obiect și obiective. Laud cu inima deschisă tot ce simt ca merită, lansez astfel de mesaje doar când urmăresc cu interes de pasionat al tenisului vreun concurs și constat că nu se ridică la nivelul celor la care particip,din prisma transmiterii de informații. Felicit și strâng m?na învingătorilor mei cu fair-play. Și sunt convins ca aceste mesaje oarecum critice vizavi de promptitudinea informațiilor transmise de tine,au dus la un progres enorm al circuitului. Mă bucur când văd că și concursurile tale au ajuns sa fie la nivelul celorlalte cu privire la postarea desfășurării concursului,dar trebuie sa recunoaștem ca la acest capitol TM, prin tine,ne-am mișcat foarte greu.
Așa că, dacă am ocazia sa aflu de la cunoscuți ca de mai mult de două ore sunt terminate grupele,să te aștepți din partea mea (și-n în folosul tuturor pasionaților de tenis de masă) sa apară un mesaj...
Indiferent ca ești tu,Bogdane, sau alt organizator din tm,voi fi același... numai bine! Și promptitudine!!