Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.

Pana raspunde Florin in stilu-i caracteristic, o sa imi dau cu parerea. A se nota ca n-am luat parte la discutia cu masters-ul pt modificarea regulamentului.O inttebare aa vrea sa adresez ....de ce la categoria masters nu se joaca grupe superioare ??? Adica din punctul meu dd vedere nu mi se oare normal ca sa vin de sambata si sa stau pana luni ( nu ma obliga nimeni ) si sa joc doar 5 meciuri daxa daca nu mere mana( nu paleta)????Ps: Astept raspunsul lui Florin ,simt ca o sa fie de ras
)))
Se multumeste pt raspuns ....doar vreau sa te contrazic putin ....eu jucator de masters la un turneu A cu meciuri usoare nu mai am energie berechet in superioare ( depinde de kilograme ,ani ,tura de noapte ,etc) dar tot imi doresc sa joc de toti banii.Apropo ,un coleg de al.meu cu state vechi in divizia A se plangea de puzderia de meciuri la un turneu A pana la finale ,io sincer cu toate ca raman fara energie pe final ( de multe ori pierd la jucatori mai slabi cotati tocmai din acea cauza) ....imi doresc sa joc cat mai multe meciuri .Te salut ....si inca o data multumescPana raspunde Florin in stilu-i caracteristic, o sa imi dau cu parerea. A se nota ca n-am luat parte la discutia cu masters-ul pt modificarea regulamentului.
Asadar, eu zic ca s-a considerat ca fiind meciuri clar mai tari (orice meci de la Masters poate fi lejer meci de la semi in sus la orice turneu A de Elite), pentru ca turneul de Masters sa nu se joace pe principiul "cel mai rezistent, nu cel mai bun castiga", s-a optat pentru modelul fara grupe superioare. Da, cu grupe superioare se jucau mai multe meciuri, dar chiar si la 4 grupe inferioare, urmate de 4 superioare, se jucau un maxim de 11 meciuri. Cam mult sa joci 11 meciuri de nivel de 1-4 la un turneu A pt oricine de nivel de Masters, parerea mea.
Deci asta cred ca a fost gandirea cand s-a decis sa nu se joace superioare. La turneele A e altceva, pentru ca acolo de multe ori jucatorii de Masters se incalzesc, sau daca nu se-ncalzesc, au parte de meciuri foarte usoare, deci au energie berechet si pt superioare, ba si pt vreo 2-3 tururi de eliminatorii. Problema acolo era probabil ca bat drumul juma de tara pt 2-5 meciuri tari, in loc sa joace tare direct de la inceput.