Se inscrie la hobby
Filip Maia
Filip Patric
Filip Gabi
Filip Maia
Filip Patric
Filip Gabi
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.

Subscriu.Poate ar fi bine ca turneul să înceapă la ora 09.30, fiindcă la hotel se servește micul dejun la ora 08,30 și e imposibil să ajungem la sală la ora 09.00.
9,30 ....e 10 nea titi la toate concursurile .. ..deci 9 .....io zac ca a fi 9,30 din mica mea experinta ,va salutPoate ar fi bine ca turneul să înceapă la ora 09.30, fiindcă la hotel se servește micul dejun la ora 08,30 și e imposibil să ajungem la sală la ora 09.00.
ce face foamea din oameni ....Poate ar fi bine ca turneul să înceapă la ora 09.30, fiindcă la hotel se servește micul dejun la ora 08,30 și e imposibil să ajungem la sală la ora 09.00.
Aveti preferinte si cand sa se termine turneul sa prindeti cina?Poate ar fi bine ca turneul să înceapă la ora 09.30, fiindcă la hotel se servește micul dejun la ora 08,30 și e imposibil să ajungem la sală la ora 09.00.
Nu, fiindcă cina o luăm la salăAveti preferinte si cand sa se termine turneul sa prindeti cina?![]()
Si cei care punem merinde in straita....incepem la 8.30Astia care n-avem mic dejun putem incepe la 9:00?
Doamne ajută Domnu’ Alex! Și sper să prinzi loc și să faci un turneu reușit! Mult succes!Sper că retragerea ta îmi dă mie o șansă, Andrei, că tot am ajuns la cazare și stau până duminică. Așadar voi fi în sală atunci dimineața și aștept cu emoții și înfrigurare.![]()
Tu trebuie sa vi cu desaga, traista nu ajunge.Si cei care punem merinde in straita....incepem la 8.30![]()
Mai sunt doar vreo 20 înaintea mea, am toate speranțele.Doamne ajută Domnu’ Alex! Și sper să prinzi loc și să faci un turneu reușit! Mult succes!![]()
Si cei care punem merinde in straita....incepem la 8.30Astia care n-avem mic dejun putem incepe la 9:00?
Lasa oci....ca pun un porbagaj.....deasupra la masina....sa fie...Tu trebuie sa vi cu desaga, traista nu ajunge.![]()