AmaTur: Turneu A "Cupa Sovata", Sovata - 30.10.2021

Buna seara...întreb doar din curiozitate ...care a fost criteriul de departajare între mine și domnul Strugar...că sa știu și eu pe viitor...va mulțumesc și vă doresc o seara buna

Un turneu nemaipomenit, locația fantastică. Felicitări organizatorilor care în pofida vremurilor de restriste, au reușit să facă un turneu minunat, apropo, sarmalele au fost foarte bune, ce sa mai zic, noi arădenii "marțienii" ne-am simțit extraordinar. Uite că se poate. Sper să mai venim aici.

Buna seara...întreb doar din curiozitate ...care a fost criteriul de departajare între mine și domnul Strugar...că sa știu și eu pe viitor...va mulțumesc și vă doresc o seara buna

Scuze ca ma bag. Raspund eu ca probabil organizatorii mai strang sala.
In cazurile astea se ia numarul de victorii iar apoi, in caz de egalitate, setaverajul.
Dvs, ca si domnul Strugar, aveti cate doua victorii. Apoi la setaveraj, dvs. aveti 8-11, deci minus 3, iar domnul Strugar 9-11, deci minus 2. Prin urmare s-a calificat dansul.

Și nu în ultimul rând felicitări tuturor aradenilor care au participat la acest turneu și care în totalitate fac parte din grupul "marțienilor" aradeni, și din al cărui grup cu onoare fac și eu parte și care au avut niste rezultate mai mult decât onorabile la categoriile hobiby, avansați și open.

Back
Sus