Cristian Istrate
senior
Și ce mai aștepți de nu te înscrii?
Trimis de pe al meu ONEPLUS A5000 folosind Tapatalk
Veneam cu drag daca puteam lega in zona moldovei 2 turnee, sambata, si cu open/elite duminica.
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Și ce mai aștepți de nu te înscrii?
Trimis de pe al meu ONEPLUS A5000 folosind Tapatalk
in urma ultimilor retrageri avem urmatoarea situatie:
Elite - 17 inscrisi, open - 36 inscrisi, avansati - 62 inscrisi si incepatori - 29 inscrisi!
Actualizam listele la urmatorul numar maxim de jucatori:
Elite - 20, open - 36, avansati - 64 si incepatori 30!
Program turneu:
Sala mare, 16 mese:
Ora 9.30 - elite - 4 grupe de maxim 5 se califica primii 4, 2 grupe la masa = 2 mese elite
ora 9.30 - open - 6 grupe de 6 se califica primii 4, 1 grupa la masa = 6 mese open!
Ora 9.30 - avansati - 16 grupe de 4, 2 grupe la masa = 8 mese avansati
sala veche, 3 mese:
Incepatori - 6 grupe de maxim 5 se califica primii 4 iar pentru ceilalti daca se va dori se va continua cu un turneu de consolare!
Pentru a evita aglomeratia din sala se va juca astfel:
Ora 09.00 - incep turneul grupele 1, 3 si 5;
ora 11.30 - incep turneul grupele 2, 4 si 6.
Grupele pentru incepatori vor fi afisate vineri la ora 21.00.
Sala mare:
In jurul orei 14 se vor juca superioarele, grupe de 4, 2 grupe la masa pentru toate categoriile s.a.m.d.
Sala veche: Turneu de consolare pentru incepatori
Dupa calculele mele as fi in grupa 2 incepatori . In caz ca e adevarat pot pleca de la Borsec putin mai taziu (150 km) ..ar trebui sa încep la 11. 30. Stima.ORA 11.30 - incep turneul grupele 2, 4 si 6.
Sala de antrenamente program normal. Sala mare abia la ora 8 ma apuc de amenajat. Pana atunci sunt alte activitati!sala o sa fie deschisa diseara?
Sala de antrenamente program normal. Sala mare abia la ora 8 ma apuc de amenajat. Pana atunci sunt alte activitati!
Ninge din ce în ce mai tare la Borsec... dimineața fac cărare prin munți ...tare ar fi de ajutor sa pot afla ora de joc. StimaAfisam grupele si sistemul de joc pentru categoria începători la ora 18.00-18.30.
Ninge din ce în ce mai tare la Borsec... dimineața fac cărare prin munți ...tare ar fi de ajutor sa pot afla ora de joc. Stima