AmaTur: Turneu A "Cupa Sucevei", Suceava - 15/16.06.2019

Albu Cătălin din Pascani la elite

Pe albu imediat l-ati înscris la elite dar pe mine m-ati omis!!!deși am spus clar ca vreau sa joc la elite!!!de ce se intampla sa nu ma luati in considerare?aveti ceva cu mine?spune-ti domnule organizator

Rog organizatorul sa ma înscrie si la elite si voi juca acolo unde voi prinde un loc!! Ori la open ori la elite!!!deci Mahu Bogdan din Pascani la elite si scuze deranjul!!!Respect

Având în vedere că a fost deschisă cutia Pandorei, vreau și eu un wildcard să fiu sigur că prind turneul :eagerness:

Mulțumesc!

O sa tinem cont de dorintele tale Bogdan! Ai locul rezervat la Elite daca nu prinzi openul!

Bogdan, eu zic ca ti-am raspuns foarte clar! Iti mai raspund odata - o sa joci la elite in caz ca nu vei prinde openul!
Daca doresti sa renunti la open in favoarea elite atunci fac modificarea imediat!
Astept raspuns!

O situatie asemanatoare are si dl.Donisan - lista de asteptare la avansati si loc rezervat la open!

Ultima editare:
Având în vedere că a fost deschisă cutia Pandorei, vreau și eu un wildcard să fiu sigur că prind turneul :eagerness:

Mulțumesc!

Pe 12 iunie! Aveti rabdare!Nu excludem posibilitatea sa marim numarul de participanti O+A la 108.
Multumesc pentru interesul acordat turneului!

Da !!!voi juca la elite multumesc sa traiti!!!

Las pe altcineva de la open sa intre ok?

Cu parere de rau trebuie sa ne retragem
Ciubotariu Andrei - ELITE
Marin Bogdan Mihail-Avansati

Ciurlica Mugurel din Pascani la incepatori

Se înscriu la turneul de dublu:
Sumanaru Catalin+Andrei Radu Alexandru
Plamada Lucian+Pristavu Bogdan

Trimis de pe al meu ANE-LX1 folosind Tapatalk

Se retrage din acest concurs Istrate Ghiorghita, Suceava, 1949 - 9,6 - I .

Back
Sus