AmaTur: Turneu A "Cupa Table Tennis Team", București - 18.08.2018

• Autor subiect Autor subiect Dan2
  • Dată creare Dată creare
Felicitări, Gabi Ficleanu, cu atat mai mult cu cat uitandu-ma in istoricul tau Amatur, ar fi prima incununare! Se pare ca pentru a avea succes, tu trebuie sa fii obosit si julit ca dupa razboi inainte de un turneu, stim noi cum vine treaba asta:) La mai multe, prietene!

Felicitari , Serban Nitu, pentru rezultatul obtinut ! Se pare c-ai gasit reteta succesului, antrenament si prezenta la turnee, eu inca o mai caut!:drunk:

Felicitari Serban Nitu !!! Chiar ma gandeam cand ajungi intr-o finala, era si timpul ! La cat mai multe ( si castigate ) !!

Bogdane, te-as fi primit cu placere alaturi de mine, am fi avut amandoi de castigat.... eu o minte lucida, tu ceva experienta, ca sa evitam sambata si pe viitor greseli pe care sa le utilizeze cineva in interese discutabile. Stii bine ca am multi prieteni in Prahova, fiind prahovean, si nu as vrea sa supar pe vreunul dintre voi, cel putin nu cu intentie.

2516252f113c476e5940c8de5ccf0634.jpg
956811033a45334126ac37c3a153cca1.jpg
9982ffebfb264335bc37b40a360a5f37.jpg
808805a7deef9007dcb10e03198dbb16.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Felicitari, dle Nitu! Un loc pe podium de mult timp asteptat si... binemeritat.

Felicitari, Ovidiu! Cuvintele sunt de prisos. Esti super tare!

Felicitari, dle Ficleanu! Progresul evident pe care il aveti sper sa va aduca rapid la Avansati!

Toate cele bune tuturor: organizatori, jucatori, spectatori.
O sala super faina, dar la turneul viitor, speram la o mai buna ventilatie/aerisire. ;)
Sa ne revedem cu bine.

Heiii , Ph ....ce se intampla cu voi ? "Trageti in pianist "...repede uitati ca Bodeanu a "nasit " toata zona 4 !

"Holocaustul de la Blejoi!"??? Cuvinte mari! A murit cineva? Cand a fost sa fie, n-a mai marait niciunul. S-a tras in noi ca la Verdun!
Parca a vrut cineva dintre organizatori sa fie rau. Sau, credeti ca nu s-a depus destul efort pentru ca totul sa fie bine? Stie cineva? Sa veniti voi sa spalati toaletele! Pentru banii ăia! Se ofera cineva? Un mare "domn", eventual? Sau frustarile si-au spus cuvantul?
Multe semne de intrebare!
Conditiile de joc sunt una, excel-ul e alta afacere.
Ah, azi iar am uitat sa-l pup in cur pe sefu! Big mistake!
Iar in ceea ce priveste "uitarea", asta este, nu uitam!!!!
Sau poate unii din PH (dupa like-uri), i-a lasat memoria. Ii iert.
Asa ca, Adi, multumim pentru atentionare, "alegerile" se fac din 4 in 4 ani. Cam rar!
E ca m-am facut al dq?!

Trimis de pe al meu SM-G950F folosind Tapatalk

Back
Sus