AmaTur: Turneu A "Cupa Tel George Jr.", Ploiești - 19.05.2018

• Autor subiect Autor subiect Dan2
  • Dată creare Dată creare

Absenti nemotivati:

Sarbu Romulus-Ploiești-Incepatori
Florea Marin-Filipestii de Targ-Avansati.

Multumesc tuturor participantilor pentru prezenta la turneu si pentru cursivitatea meciurilor fapt ce a determinat ca ora de terminare a turneului sa fie una decenta.
Felicitari tuturor castigatorilor de la toate categoriile dar in special lui Cornel Dena,castigatorul de la Open,unul din cele mai tari turnee de la Open-categorie ce a strans un numar de 54 de jucatori.
Multumim celor ce ne au felicitat si speram ca de la turneu la turneu,si cu ajutorul vostru -al impatimitilor acestui sport minunat,totul sa mearga din ce in ce mai bine iar aceste zile de sambata sa fie unele de care sa ne amintim cu placere o data cu trecerea timpului.
Va asteptam cu drag la urmatoarele turnee de la Ploiești,pana atunci spor la antrenamente si sa ne vedem sanatosi!

Multumesc tuturor participantilor pentru prezenta la turneu si pentru cursivitatea meciurilor fapt ce a determinat ca ora de terminare a turneului sa fie una decenta.
Felicitari tuturor castigatorilor de la toate categoriile dar in special lui Cornel Dena,castigatorul de la Open,unul din cele mai tari turnee de la Open-categorie ce a strans un numar de 54 de jucatori.
Multumim celor ce ne au felicitat si speram ca de la turneu la turneu,si cu ajutorul vostru -al impatimitilor acestui sport minunat,totul sa mearga din ce in ce mai bine iar aceste zile de sambata sa fie unele de care sa ne amintim cu placere o data cu trecerea timpului.
Va asteptam cu drag la urmatoarele turnee de la Ploiești,pana atunci spor la antrenamente si sa ne vedem sanatosi!

- Bineinteles ca vom reveni cu mare drag "Din nou si din nou"... 👍 la Ploiești la Sala Tel George Junior pentru ca...

- "Daca nici aici unde conditiile de joc si dotarile sunt la superlativ iar jucatorii buni, cu experienta se aduna ca albinile la stup, facand meciurile sa fie foarte puternice... nu venim... atunci unde sa ne adunam... si de ce..."

- Daca voi continuati "Traditia inceputa" la Tel George Junior acest turneu va ajunge "Un diamant al Amaturului..." 👍 👏 la care se va putea participa ca la Turneul Final - "Numai su Pasaport" - adica cu Mp bun si cu pozitie buna in clasament... 👍👏:lol::lol::lol:

- O cupa castigata aici va avea o mare greutate si va fi foarte valoroasa... 👍 :shock: 👏

- Voi sa fiti sanatosi si sa continuati ce ati inceput... 👍 ca "Noi si urmasii urmasilor nostri" vom veni cu mare drag... 👍 :think: :lol:

- Sa auzim de bine si sa ne vedem sanatosi la urmatoarele turnee... 👍 👏

Turneul a fost minunat, ma pregatesc sa revin cu placere la turneul din 02.06. O nedumerire am totusi; ce s-a intamplat cu premiile speciale? Nu am citit nimic despre acordarea lor, poate mi-a scapat mie intre atatea postari. Multumesc

Premiile speciale au constat in cele 2 tricouri Butterfly.Ele au fost castigate la tombola de catre Dracea Gabriel din Sinaia si de catre Ropotan Iulian din București.Filmarea extragerii o gasiti la inceputul filmuletului de la postul numarul #363.

Ultima editare:
Premiile speciale au constat in cele 2 tricouri Butterfly.Ele au fost castigate la tombola de catre Dracea Gabriel din Sinaia si de catre Ropotan Iulian din București.Filmarea extragerii o gasiti la inceputul filmuletului de la postul numarul #363.

- ... da, da, da... sigur ca da... despre tricouri stim ... am vazut si noi extragerea... si ferice de norocosi... 👍

- nu ne-ai spus la premiile speciale... - cine a luat "Vila cu piscina"...???

- si cine a luat "Ferrari"... ???

- Am auzit ca Johnny Plaiasu a luat unul din premii... :lol::lol::lol: ... dar nu stiu care din ele... !!!

- Oricum eu si nu sunt singurul... :lol::lol::lol: il asteptam sa faca cinste... :lol::lol::lol:... chiar daca zvonurile ar fi false... :lol::lol::lol:

Back
Sus