AmaTur: Turneu A "Cupa Top Arena", Topoloveni - 01/02.02.2020

Clasament Avansati

1.
Nuta Mario - Pitesti.jpg
Nuta Mario - Pitești
2.
Stanciu Marian - Dragasani.jpg
Stanciu Marian - Drăgășani
3 -- 4
Vajeu Ionut - Busteni.jpg
Vajeu Ionut - Busteni
Bradusca Cornel - Targu Jiu.jpg
Bradusca Cornel - Targu Jiu
5 -- 8
Zisu Cristian - București
Mihu Florin - Pitești
Mocanu Adrian - Targoviște
Serban Leonard - București
9 -- 16
Tobosaru Gheorghe - Brașov
Dragos Marian - București
Costache Laurentiu - Buzău
Marinescu Nelu - Targoviște
Tataru Tiberiu - Targu Jiu
Orban Alexandru - Lugoj
Mateescu Octavian - Slatina
Dumitru George - Targoviște
17 -- 30
Delimart Alexiana - Targoviște
Dinu Adrian - Darmanesti
Vijaica Florin - Drobeta Tr Severin
Valcica Antonio - Slatina
Burlan Catalin - Drăgășani
Stanescu Tiberiu - Slatina
Preda Nicolae - Curtea de Argeș
Stoica Mihai - Mioveni
Matei Mircea - Targoviște
Popescu Cristi - Slatina
Petre Cristian - Pitești
Manitiu Florin - Sibiu
Baltatu Marius - Pitești
Radoi Marius - Bals
31 -- 35 1v gr.sup.
Codreanu Laurentiu - Buzău
Gheorghita Vasile - Buzău
Vlasceanu Valentin - Darmanesti
Floarea Adrian - Valea Voievozilor
Avramescu Bogdan - București
36 -- 40 0v gr.sup.
Moraru Ramona Cosmina - Drobeta Tr Severin
Tanasov Marius - București
Baicu Claudiu - București
Fusca Georgian - Targoviște
Ianculovici Svetozar - București
41 -- 2v gr.inf.
Popovici Mircea - Caracal
42 -- 45 1v gr.inf.
Melnerovici Daniel - Stefanesti Argeș
Popa Andrei Mihai - Ploiești
Velicescu Dragos - Pitești
Pascu Constantin - Slatina
46 -- 53 0v gr.inf.
Dinu Gheorghe - București
Panait Constantin - Mizil
Popa Vicentiu - București
Botea Marian - Fieni
Constantin Filip - Sinaia
Neagu Costin - Targoviște
Varbanescu Radu - București
Ion Radu Bogdan - București

Poate îmi atrag antipatii, dar câștigătorul de la hobby avea MP 15 la ultimul turneu A la care a participat și mai e și catalogat "avansat" pe site-ul Amatur, chiar daca MP e zero.

Erata: avea 17.56 MP

Numai bine.

Ultima editare:
Felicitări, Nuță Mario!

Trimis de pe al meu ANE-LX1 folosind Tapatalk

Nu ma așteptam ca tocmai dumneavoastră să spuneți așa ceva, la postul de la turneul de la TTA aveați alte opinii.

Atunci la ce mai e bun acel indicativ "A" de pe amatur.ro, daca nu pentru a preveni asemenea incidente?

Numai bine

Atunci când am postat, am studiat problema și v-am dat un răspuns avizat.
Mă repet, ultima medie a lui Sfrenti Cosmin vine din 2 turnee disputate în Iulie 2017: 9 puncte la un A+ și 4 puncte la un A. Media = (9 + 4)/2 = 6,5. Categoria Hobby!

Litera A de pe site-ul www.amatur.ro este greșită. Aș putea bănui că eroarea apare din cauza celor doi ani în care jucătorul nu a mai participat în AmaTur. Sunt 13.902 jucători care au participat de-a lungul anilor în AmaTur și nu la toți s-a putut actualiza categoria corect.
O să se remedieze.
însă graficul din partea dreaptă sus, de pe pagina personală a jucătorului, pentru ultimele 12 luni în care a participat la concursuri arată suficient de clar că evoluția acestuia în AmaTur s-a încheiat cu o medie între 5,0 și 7,5.

- Sfrenti Cosmin, Drobeta Tr Severin

Atunci când am postat, am studiat problema și v-am dat un răspuns avizat.
Mă repet, ultima medie a lui Sfrenti Cosmin vine din 2 turnee disputate în Iulie 2017: 9 puncte la un A+ și 4 puncte la un A. Media = (9 + 4)/2 = 6,5. Categoria Hobby!

Litera A de pe site-ul www.amatur.ro este greșită. Aș putea bănui că eroarea apare din cauza celor doi ani în care jucătorul nu a mai participat în AmaTur. Sunt 13.902 jucători care au participat de-a lungul anilor în AmaTur și nu la toți s-a putut actualiza categoria corect.
O să se remedieze.
însă graficul din partea dreaptă sus, de pe pagina personală a jucătorului, pentru ultimele 12 luni în care a participat la concursuri arată suficient de clar că evoluția acestuia în AmaTur s-a încheiat cu o medie între 5,0 și 7,5.

Sfrenti Cosmin - Drobeta Tr Severin.jpg
- Sfrenti Cosmin, Drobeta Tr Severin

Nu contest cele spuse de dumneavoastră și ?i sugerez domnului Gigi Spin ca după turneul de azi sa meargă un an doar la B-uri și îl așteptăm, începând cu februarie 2021, cu căldură la începători, unde cu ceva șanse ar putea fi chiar cap de serie.

Nu contest cele spuse de dumneavoastră și ?i sugerez domnului Gigi Spin ca după turneul de azi sa meargă un an doar la B-uri și îl așteptăm, începând cu februarie 2021, cu căldură la începători, unde cu ceva șanse ar putea fi chiar cap de serie.

Un concurs excelent organizat; ca intotdeauna ! Cam putine sarmale ��...
Felicitari organizatorilor, participantilor dar mai ales castigatorilor !
Felicitari prietenilor mei de suflet din Targoviște !

Se reinscrie, Babus Liviu-Ploiești-Open.

Trimis de pe al meu SM-G960F folosind Tapatalk

Parca era o lupta crancena impotriva non-combatului.... sau asta era doar pentru pedepsirea lui Simon Csaba .... vad ca nu a sesizat nimeni niste blaturi din inferioare

Parca era o lupta crancena impotriva non-combatului.... sau asta era doar pentru pedepsirea lui Simon Csaba .... vad ca nu a sesizat nimeni niste blaturi din inferioare

Degeaba faci speculatii daca nu etalezi cele semnalate...Pune meciurile pe tapet si dezvolta ceea ce ai scris mai sus!!!

Oameni buni, ce aveți cu d-nul Dinu Gheorghe. A avut "iarba ofilită" și "un dor de a pleca mai devreme acasă" iar ceilalți combatanți din grupa lui... "au fost foarte tari frate, foarte tari"

Acum, revenind cu seriozitate la subiect, e de neînțeles cum pot unii să se preteze la astfel de lucruri.
Eu unul, sunt dezamăgit.

Oameni buni, ce aveți cu d-nul Dinu Gheorghe. A avut "iarba ofilită" și "un dor de a pleca mai devreme acasă" iar ceilalți combatanți din grupa lui... "au fost foarte tari frate, foarte tari"

Acum, revenind cu seriozitate la subiect, e de neînțeles cum pot unii să se preteze la astfel de lucruri.
Eu unul, sunt dezamăgit.

Amcrezut ca amfost singurul care a remarcat asta :):)

Back
Sus