Folosești un browser învechit. Se poate să nu afișeze situl acesta sau alte situri corect. Ar trebui să actualizezi sau să folosești un browser alternativ.
AmaTur: Turneu A"Cupa Top Arena", Topoloveni - 05/06.11.2022
Felicitari Neculai si Neagoe pentru clasarea pe podium, evident d-lui Petrescu pentru castigarea turneului la elite. Felicitari pustiului Mihai Andrei pentru finala la Open (a cata oare ?!) si mai ales d-lui LAZAROIU pentru locul 1, un exemplu de adevarata vointa pentru oricare dintre noi !
Felicitari Neculai si Neagoe pentru clasarea pe podium, evident d-lui Petrescu pentru castigarea turneului la elite. Felicitari pustiului Mihai Andrei pentru finala la Open (a cata oare ?!) si mai ales d-lui LAZAROIU pentru locul 1, un exemplu de adevarata vointa pentru oricare dintre noi !
Felicitari domnul Petrescu! Neculai Alex nu merita sa fie felicitat, din cauza reactiei de la sfarsitul meciului, care arata o lipsa de respect fata de partenerul de joc si de lumea de pe margine! Nu e prima data , l-am mai vazut si la alte turnee!
Felicitari domnul Petrescu! Neculai Alex nu merita sa fie felicitat, din cauza reactiei de la sfarsitul meciului, care arata o lipsa de respect fata de partenerul de joc si de lumea de pe margine! Nu e prima data , l-am mai vazut si la alte turnee!
Hai sa credem ca doar tinerețea este de vina ,și eu am crezut asa dar cunoscandu-l pe Alex e un băiat f simțit și respectuos ,dar la masa mai are unele lacune care odată cu înaintarea în vârstă am încredere ca le va rezolva ,felicitari Teo ai revenit de la 1-2 3-9 la 2-2 9-5 ai fost aproape sa îl bati pe domnul Petrescu ,fii mai ofensiv ,ai avea doar de câștigat