AmaTur: Turneu A "Cupa Top Arena", Topoloveni - 12.01.2019

Felicitări Cristi Tucă! Felicitări Stănescu Tiberiu! Felicitări învingătorilor!! Bravo organizatorilor! Mult succes tuturor în noul an!

Trimis de pe al meu Mi A1 folosind Tapatalk

Felicitări copiilor din Pitești !
Sebastian Pribeagu , Cosmin Corbu , Dragoș Bănescu , Alin Bucuroiu , Radu Tuța , Nicola Mihăescu , Ana Ștefania Ion , Gabriel Vlad

Bravo copiilor din Pitești, felicitări și mult succes! Felicitări și antrenorilor!

Trimis de pe al meu Mi A1 folosind Tapatalk

29d2d7c75c7a3fbf9d464185cd0404e1.gif

Sent from my iPhone using Tapatalk

Felicitari, Marian Bogdan, felicitari, Pitești, felicitari, Slobozia! Cinste tuturor castigatorilor!

Felicitari, Topoloveni, felicitari, AmaTuR!

Semnalez următoarea inadvertență: Corbu Mihai Cosmin a jucat la Open și figurează pe lista de înscrieri la Elite.
Felicitări ORGANIZATORILOR, BUCĂTĂRESELOR și participanților pentru acest turneu foarte reușit.
Mulțumiri familiei Popescu pentru materialele puse la dispoziție, sfaturile date .... etc.
A fost o sărbătoare a tenisului de masă, un antrenament al nervilor cu contribuția materialiștilor ...... a fost SUPER .....

Felicitari organizatorilor si bravo sincer pt. medaliati!
Eu am fost cam bolnav, dar tot am reusit sa ma bucur de super atmosfera de acolo!
Pacat ca nu s-au filmat finalele!
Sa ne revedem cu bine!

Un turneu excelent cu o sală neașteptat de bine încălzită având în vedere temperatura de afara, cu premii substanțiale pt învingători presărate de niște sărmăluțe ca la "mama acasa".
Il felicit pe Sorin pt turneu, pt momentul de reculegere și lista de donații și sper ca fiecare jucător de la acest turneu sa fi dăruit putina energie familiei greu încercate a tânărului Ionuț din Brașov
Reușită acestui turneu îl obliga pe Sorin sa facă anul acesta și un turneu de veterani pe care îl așteptăm cu drag.
închei cu speranța că data viitoare sa pot baga și eu *botul la borcanul cu magiun* ca acum l-am avut în mana dar l-am scăpat înaintea liniei de sosire! Bv Sorine.

Un turneu excelent cu o sala neașteptat de bine încălzită având în vedere iubesctemperatura de afara, cu premii substanțiale pt învingători presărate de niște sărmăluțe ca la "mama acasa".
Il felicit pe Sorin pt turneu, pt momentul de reculegere și lista de donații și sper ca fiecare jucător de la acest turneu sa fi dăruit putina energie familiei greu încercate a tânărului Ionuț din Brașov
Reușită acestui turneu îl obliga pe Sorin sa facă anul acesta și un turneu de veterani pe care îl așteptăm cu drag.
închei cu speranța că data viitoare sa pot baga și eu *botul la borcanul cu magiun* ca acum l-am avut în m?na dar l-am scăpat înaintea liniei de sosire! Bv Sorine

Semnalez următoarea inadvertență: Corbu Mihai Cosmin a jucat la Open și figurează pe lista de înscrieri la Elite. ....

Nu a fost inadvertenta. Avea medie de Open si l-am rugat sa joace la Open pentru ca cei din lista de asteptare de la Elite, cu medie de Elite sa poata juca si sa nu ramana pe dinafara concursului.

Trimis de pe al meu SM-G950F folosind Tapatalk

Back
Sus