Cupa Top Arena, Topoloveni - 12 martie 2011

Se inscriu:
Bodeanu Mihai - București - Open
Roman Iulian - Brașov - Open
Vasiliu Remus - Mioveni - Open
Trocan Alexandru - Mioveni - Amatori
Rizescu Gheorghe - Mioveni - Amatori
Preda Mircea - Topoloveni - Amatori
Apostol Cerasela - Pitești - Amatori
Ciopaca Malina - Topoloveni - Amatori
Se retrage:
Barbulescu Bogdan - Pitești - Amatori

Ultima editare:
Cu parere de rau ,un neprevazut,se retrage Adrian Serbanescu din Pitești

Mircea Valentin / București , nu stiu daca ma inscris Sorin dar vin si eu .

Din Călărași: Chirita Cristian - open , Craciunica Gabriel , Craciunica Andrei - amatori.

pentru cei care ies prematur din competitie, si in drumul spre casa vor sa vada si ceva interesant, o mica informatie:
Muzeul Judetean Argeș în colaborare cu Muzeul Figurilor de Ceara din Sankt-Petesburg (Rusia) deschide pentru publicul larg, vineri, 11 martie, ora 12.00, cea mai mare expozitie a figurilor de ceara din tara.
Expozitia mixta este reprezentata printr-un numar de aproximativ 90 de figuri de ceara ?nfatis?nd personaje din istorie, arta, povesti, mitologie greaca, politica, cinematografie.

Programul de vizita al expozitiei este de LUNI pâna DUMINIC?, ora 9.00 – 18.00, în salile de expunere, cu intrarea prin Bulevardul Eroilor.
Cele 90 de exponate vor poposi la Muzeul Judetean timp de doua luni în intervalul:11 martie-24 aprilie a.c.
Pretul biletului de intrare este de 7 lei adulti, 5 lei elevi, studenti, copii si 4 lei/persoana ( grupuri organizate minim 10 persoane).

Radu Costica, Trifu Bogdan si Ene Dragos (Dragos este posibil sa fie inscris deja, n am fost foarte atent)

multumesc

Se mai inscriu, in afara concursului:
Postoaca Camelia
Postoaca Gabriel
Ghinea Stefan

Ultima editare:
Sorine o rugaminte...pune-o pe camelia cu mine in grupa...vreau sa joc si eu cu o aparatoare buna :D

Ms anticipat !

daca se hotareste aceasta abordare permisiva a grupelor, as dori sa mi exprim dorinta de a juca in grupa cu....

costi motoroi

multumesc frumos

Back
Sus