AmaTur: Turneu A "Cupa Top Arena", Topoloveni - 14/15.12.2019

Mitu Nicolae din Pitești la incepatori

Trimis de pe al meu SM-G920F folosind Tapatalk

Da, ad-literam putem spune ca nu se respecta, dar idee e ca in superioare, un jucator imperecheaza cu trei jucatori din alta grupa, deci tot meciuri intre 4 jucatori am putea spune ca sunt. Ideea de a lua rezultatele meciurilor din inferioare mai departe descurajeaza cedarea intentionata a meciurilor inca din inferioare si intareste competitia. Oricum e un turneu de testare a sistemului, nu e ceva ce se va implementa permanent. Eu am vazut sistemul la CM de handbal feminin si mi se pare ca are aplicabilitate foarte buna si in Amatur. Cu acelasi respect!

Trimis de pe al meu SM-G950F folosind Tapatalk

merita incercat

Buna ziua,
Din Curtea de Argeș la Open: Stan Catalin, Zavricescu George, Nicoara Ovidiu, Chirita Nicolae, Vasilescu Remus.
Tot din Curtea de Argeș la avansati sau la Open in functie de clasamentul de la 02.12.2019 : Stoian Sorin.
Din Curtea de Argeș la avansati: Preda Nicolae.
Din Pitești la Open: Rada Florin

Se inscriu din Craiova la open Cinca Daniel ,Cretu Marian,Stancalie Doru ,Cioboiu Dan ,Chivu Cornel .Raducan Bogdan la elite

Gheorghe Nicolae-Călărași-open
Raportaru Viorel-București-open
Marin Marian-București- open

Ciobanu Marius, București, Incepatori

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

întrucât am cele mai frumoase amintiri de la turneul din octombrie, mă înscriu, sper să nu țipe nevasta, că azi e ziua ei și încă nu ?i dau de veste: Aurelian Matea, începători, București

Din Caracal - Dica Danut la Avansati
Negrila Cristian si Butoi Aurel la Open

Buna ziua, se inscrie din București, Marin Mircea si Marin Alexandru la incepatori.

Back
Sus