Salutare tuturor, multumesc Sorin pentru acest excelent turneu gestionat fara cusur. De asemenea multumesc pentru inspiratia de a decide ca open-ul sa fie duminica. Dupa o deplasare lunga la Fălticeni si o intoarcere catre Topoloveni cu trenul la cl. 2-a

am reusit obosit mort sa #rezist si de acesta data si sa ma impiedic total "traditional" de acum, in semifinale... in stilul meu caracteristic... conduc in decisiv si pierd dand ultima serva direct in... fileu

. Altfel a fost o atmosfera excelenta cu multi jucatori de mare valoare disputat intr-un fair-play desavarsit. De asemenea felicit in ordine pe domnii tovarasi Costica Sursilov si Mircea Matei pentru medaliile frumoase obtinute la Avansati, pe domnii tovarasi Doru Voin, Cosmin Retegan si Claudiu Catana care au subjugat categoria open, si de asemenea felicit mini-turneul de la elite si pe domnii tovarasi Dragos Banescu, Costin Neagoe, Florin Toma si multumim pentru participare Florin Govoreanu pentru medaliile de la elite. pentru ceilalti participanti va multumesc ca existati iar daca ne-am vazut pentru ultima oara va doresc un an plin de satisfactii cu sanatate in toate domeniile dar mai ales sa prestati cat mai bine posibil in anul ce va venii cu biluta noastra alba... La Multi Ani !