AmaTur: Turneu A "Cupa Top Arena", Topoloveni - 23/24.02.2019

Din pacate sunt nevoit sa ma retrag ....

Alin Hutanu - Brașov - Elite

Sa aveti un concurs reusit !!!

Se retrag urmatorii:
Stoica Emanuel
Balbarau Razvan
Varlan Izabela
Tanase Alisa
Serban Rares
Maxim Dorin
Diaconu Bianca.

Din cauza problemelor apărute la serviciu, sunt nevoit să mă retrag. Va doresc un turneu reușit, cum au fost toate turneele de la Topoloveni. Migea Cornel.

Se retrag de la avansați și se înscriu la începători (dacă se poate și nu deranjează): Dumitru Florin,Anca Manuel,Rădoi Marius din Balș, și Iosim Dumitru din Slatina. Mulțumesc

Dan Kondort, Sibiu, sunt pe lista de așteptare la începători și va rog să mă treceți la avansați daca este posibil. Multumesc!

La Brașov ninge viscolit, daca o ține tot asa până dimineata nu avem nicio sansa să ajungem la turneu. Am vazut ca sunt locuri, asa că pentru a evita cate o nemotivata ne retragem, iar dimineata la ora 5 vedem si ne înscriem la plecare.

Retragere
Vladoiu Gelu..open
Anita Dorel...open

Macovei Liviu..elite

Bucsan Romeo din Pitești,la Avansati sau la Open,nu stiu ce spune Regulamentul.

V-am trecut la Avansati. In clasament nu mai figurati cu nimic. Acum depinde si unde doriti sa jucati si mai ales cand? Duminica la Avansati sau sambata la Open?

Pentru că au fost mai multe sesizări referitoare la categoria unde poate juca Bucsan Romeo, menționăm că înscrierea pe lista Avansaților de către Sorin Botirca este corectă deoarece ultimul MP înregistrat a fost 18, în Iunie 2018.

"Cupa Top Arena", Topoloveni - 23/24.02.2019

"Cupa Top Arena", Topoloveni - 23/24.02.2019

Comșa Dan, Barac Marius, Bărbulescu Dan - Sibiu și Timaru Ilie - Ocna Sibiului se retrag de la turneu din cauza condițiilor meteo nefavorabile. M?ine dimineață o să ne reînscriem dacă se va putea circula pe Valea Oltului.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Back
Sus