Se retrage Martoiu Gabriel-Hobby-Targu Jiu.
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Buna seara!
Am o intrebare catre organizator sau in lipsa raspunsului acestuia adresez intrebarea catre oricine a mai participat la concursuri la Topoloveni. Port ochelari iar lipsa luminii adecvate de la ,,Apollo" (cine a jucat la masa 13 poate sa confirme) m.a deranjat teribil mai ales ca nu dispun de ,,geolocatie".
Asadar revenind la intrebare: daca la ,,Apollo" lumina a fost de nota 3(cu indulgenta) la ce nota se ridica iluminatul la Topoloveni? Pun aceasta intrebare deoarece as dori da particip la concurs dar mi.e teama sa merg ,,in orb".
Cu tot respectul pentru organizatorii concursurilor viitoare, fara deosebire, voi pune aceasta intrebare inainte de inscrierea in o concurs indiferent de locatie(fara geo).
O seara buna va doresc!
Buna seara,in general nu iai foc si mai ales nu intru in dialog cu persoane pe l cere nu le cunosc direct.Dar....daca lumina a fost de nota 3 valoarea ta cum poate sa fie notata?Sunt curios in ce fel de locatie ti-ar place sa joci:ce mese sa fie,ce sa fie pe jos,cata lumina si cine sa fie pe pereti.APROPOO MASA 13 CHIAR A AVUT lumina buna.Prea multe multe pretentii.....Buna seara!
Am o intrebare catre organizator sau in lipsa raspunsului acestuia adresez intrebarea catre oricine a mai participat la concursuri la Topoloveni. Port ochelari iar lipsa luminii adecvate de la ,,Apollo" (cine a jucat la masa 13 poate sa confirme) m.a deranjat teribil mai ales ca nu dispun de ,,geolocatie".
Asadar revenind la intrebare: daca la ,,Apollo" lumina a fost de nota 3(cu indulgenta) la ce nota se ridica iluminatul la Topoloveni? Pun aceasta intrebare deoarece as dori da particip la concurs dar mi.e teama sa merg ,,in orb".
Cu tot respectul pentru organizatorii concursurilor viitoare, fara deosebire, voi pune aceasta intrebare inainte de inscrierea in o concurs indiferent de locatie(fara geo).
O seara buna va doresc!
Nu cunosc calitatea luminii din sala Apollo, dar legat de sala de la Topoloveni va pot spune urmatoarele: iluminatul din sala a fost refacut in totalitate de catre subsemnatul si au fost montate 32 de lampi cu halogenuri metalice care asigura undeva pe la 35.000 lumeni fiecare. Asta inseamna, la un calcul simplu, ca avem 32 lampi x 35.000 lumeni/lampa = 1.120.000 lumeni in total. Suprafata de joc unde pun mesele de tenis are aproximativ 1000mp. Raportand 1.120.000 lumeni la 1000 mp rezulta aproximativ 1100 lumeni/mp, adica 1100 lucsi. Probabil ca avand niste ani deja de cand este sistemul montat (vreo 8, daca tin eu bine minte), intensitatea luminii a mai scazut, fiind pe la 7-800 lucsi in acest moment. Ferestrele de la Topoloveni sunt mare parte acoperite, iar Soarele nu isi face aparitia pe suprafata de joc.
ITTF a specificat cerințele minime de iluminat pentru Competițiile Mondiale și Olimpice și alte competiții, acestea fiind:
3.02.03.04 În competițiile de titlu mondial și olimpic intensitatea luminii, măsurată la înălțimea suprafeței de joc, trebuie să fie de cel puțin 1000 de lux uniform pe întreaga suprafață de joc și de cel puțin 500 de lux în altă parte a zonei de joc; în alte competiții, intensitatea trebuie să fie de cel puțin 600 lux uniform pe suprafața de joc și cel puțin 400 de lux în altă parte în zona de joc.
Acestea fiind datele tehnice, cu speranta ca v-am luminat putin mai mult de minimul de 600 lucsi, va las pe dvs. sa decideti daca participati sau nu. O seara frumoasa!
Sarmale avem![]()