AmaTur: Turneu A Cupa Top Arena Topoloveni, sambata 09.11.2024 si duminica 10.11.2024

ca o sugestie pentru organizatorii turneului de la topoloveni: daca tot fac oamenii un drum acolo, puneti si niste borcane de gem de vanzare, pt ca nu toti sunt castigatori si vor sa se intoarca acasa cu un gem de topoloveni!

ca o sugestie pentru organizatorii turneului de la topoloveni: daca tot fac oamenii un drum acolo, puneti si niste borcane de gem de vanzare, pt ca nu toti sunt castigatori si vor sa se intoarca acasa cu un gem de topoloveni!

Se gaseste la magazinele Prima si La 2 Pasi din Topoloveni. Nu are rost sa ne incarcam cu acest lucru in conditiile in care se poate gasi usor. Daca era marfa de contrabanda, puteam discuta...😃😃😃

Recent ,pe forumul unui alt turneu , cineva scria despre un tată și fiu medaliați la categorii diferite în același turneu.
Iată un alt exemplu :
Felicitări pentru Busuioc Stelian și Busuioc Marian , fiu și tată, medaliați astăzi!
La mai multe!

Acolo a fost A+....eu aminteam: familia Toma ...felicitari.oricum ,frumoasa performanta ambelor perechi

Vă salut !
Eu mă refeream la Tulcea , Gherasim tată și fiu......
" Unde bați și unde ... crapă.... "
Așa este la noi în România.....

Toate cele bune !

Back
Sus