AmaTur: Turneu B "Cupa Top Spin Body & Mind", București - 10/11.03.2020

Gr.inferioara nr. 1 - Hobby
Nume si prenumeLocalitate
1​
2​
3​
4​
5​
6​
V​
Loc​
1ENCIU MARCELBUCURESTI
3-0​
3-0​
3-0​
3-0​
4​
1​
2IENASOAE DRAGOSBUCURESTI
0-3​
3-0​
1-3​
2-3​
1​
4​
3STOICESCU GHEORGHEIEDERA
0-3​
0-3​
1-3​
0-3​
0​
4LEPADATU DANIELBUCURESTI
0-3​
3-1​
3-1​
1-3​
2​
3​
5CHIRON ADRIANBUCURESTI
0-3​
3-2​
3-0​
3-1​
3​
2​
Gr.inferioara nr. 2 - Hobby
1​
2​
3​
4​
5​
6​
V​
Loc​
1VAIREANU DANUT IONELBUCURESTI
3-0​
3-0​
1-3​
0-3​
2​
2​
2HARALAMBESCU ANDREIBUCURESTI
0-3​
2-3​
1-3​
0-3​
0​
3GEORGESCU ALINBUCURESTI
0-3​
3-2​
3-0​
2-3​
2​
3​
4SASU IONUTBUCURESTI
3-1​
3-1​
0-3​
0-3​
2​
4​
5OLARU DRAGOS BUCURESTI
3-0​
3-0​
3-2​
3-0​
4​
1​

Eliminatorii Hobby

1. Enciu Marcel
--------------------Enciu Marcel 3-0
8. Sasu Ionut
-----------------------------------Enciu Marcel 3-2
5. Lepadatu Daniel
--------------------Lepadatu Daniel 3-2
4. Vaireanu Danut Ionel
--------------------------------------------------Olaru Dragos 0-3
3. Chiron Adrian
--------------------Georgescu Alin 0-3
6. Georgescu Alin
-----------------------------------Olaru Dragos 2-3
7. Ienasoae Dragos
--------------------Olaru Dragos 0-3
2. Olaru Dragos

Gr.inferioara nr. 1 - Avansați
1​
2​
3​
4​
5​
6​
V​
Loc​
1PODLOVSCHI BOGDANBUCURESTI
3-2​
3-1​
2-3​
3-0​
1-3​
3​
2​
2MOASA GABRIELBUCURESTI
2-3​
0-3​
3-0​
2-3​
3-1​
2​
3CONSTANTIN EDUARDBUCURESTI
1-3​
3-0​
3-1​
3-2​
1-3​
3​
3​
4MORARU MARIUSBUCURESTI
3-2​
0-3​
1-3​
0-3​
0-3​
1​
5DRAGOMIR DANBUCURESTI
0-3​
3-2​
2-3​
3-0​
1-3​
2​
4​
6VIEZURE DANIELBUCURESTI
3-1​
1-3​
3-1​
3-0​
3-1​
4​
1​

Gr.inferioara nr. 2 - Avansați
1​
2​
3​
4​
5​
6​
V​
Loc​
1ZAHARIA PUIUBUCURESTI
3-0​
3-2​
2-3​
3-1​
3-0​
4​
1​
2DRAGOS MARIANBUCURESTI
0-3​
3-1​
3-2​
3-2​
3-0​
4​
2​
3CONSTANTIN MIHAELABUCURESTI
2-3​
1-3​
2-3​
3-0​
3-0​
2​
4​
4BONCIU DANIELBUCURESTI
3-2​
2-3​
3-2​
3-0​
1-3​
3​
3​
5VASILE ANDREIBUCURESTI
1-3​
2-3​
0-3​
0-3​
2-3​
0​
6GISCA CONSTANTINBUCURESTI
0-3​
0-3​
0-3​
3-1​
3-2​
2​

Eliminatorii Avansați

1. Viezure Daniel
--------------------Viezure Daniel 3-0
8. Constantin Mihaela
-----------------------------------Viezure Daniel 3-0
5. Constantin Eduard
--------------------Constantin Eduard 3-1
4. Dragos Marian
--------------------------------------------------Bonciu Daniel 0-3
3. Podlovschi Bogdan
--------------------Bonciu Daniel 0-3
6. Bonciu Daniel
-----------------------------------Bonciu Daniel 3-0
7. Dragomir Dan
--------------------Zaharia Puiu 1-3
2. Zaharia Puiu

Clasament Hobby

1.
Olaru Dragos  - Bucuresti.jpg
Olaru Dragos - București
2.
Enciu Marcel - Bucuresti.jpg
Enciu Marcel - București
3 -- 4
Georgescu Alin - Bucuresti.jpg
Georgescu Alin - București
Lepadatu Daniel - Bucuresti.jpg
Lepadatu Daniel - București
5 -- 8
Ienasoae Dragos - București
Sasu Ionut - București
Chiron Adrian - București
Vaireanu Danut Ionel - București
9 -- 10 0v gr.inf.
Haralambescu Andrei - București
Stoicescu Gheorghe - Iedera

Mulțumesc pentru acest turneu frumos, celor ce l-au organizat, celor ce au urcat cât mai sus pe podium, dar și tuturor participanților!
Să ne vedem sănătoși!

Felicitări Marcel (a doua oara în finala, tot la "Laura", se pare ca-ți priește sala), felicitări și lui Edy pentru bronz dar, sa nu uit de câștigătorul de la avansați, Daniel Bonciu:felicitări!!!

Grupe inferioare Elite
1Secu ValeriuCatana ClaudiuVoin DoruStoica LauraCalin Doru
2Dumitru GheorghePantelimon AndiPapacu BejoliArabagiu MariusStoica Florin

Grupe inferioare Open
1Istrate CristianPaul Cosmin SebastianDocan CristianPopescu EugenMihaila GeorgeCiripan Camelia
2Gheorghe NicolaeDinca RaducuGuluta FlorinDramba Daniel DumitruGhiurutan RazvanBucur Mario

Salutare, de aceea e frumoasa aceasta competitie pentru ca nu sti cine e castigator din prima. Felicitari Laura, din ce in ce iti intrii in mana cu acest turneu, organizarea a fost foarte buna si cu ajutorul lui Marcel. Felicitari Marcel Enciu pentru acea medalie frumoasa, la un pas sa-i schimbi culoarea, dar timp e suficient sa imbunatatesti locul. Surpriza cea mare vine de la avansati unde Daniel a castigat locul 1. Sincer ma bucur pentru tine, cu 2 sfaturi utile (altii n-au crezut in potentialul tau) pe care ti le-am dat... unde eu am vazut ca stai mai slab... iar tu in meciul urmator ai reusit sa castigi la mare lupta in inferioare in fata mult mai titratului Puiu Zaharia, si de acolo a urmat grozavia. Imi plac oamenii inteligenti iar tu esti unul dintre ei, felicitari. Ii felicit si pe Puiu si Edy pentru medalii, Bravo. urmeaza azi actul 2, succes tuturor.

PS Din cate am vazut circulara pe care a dat-o guvernul se refera la adunari mai mari de 100 de persoane, acest lucru nu va interzice sa organizati turnee "A" s-au "B" mai ales in sali private, pe 2 zile daca e cazul, sub 100 de persoane, sau isteria salveaza Romania, si a inebunit Lupul ! :)

Salutare, de aceea e frumoasa aceasta competitie pentru ca nu sti cine e castigator din prima. Felicitari Laura, din ce in ce iti intrii in mana cu acest turneu, organizarea a fost foarte buna si cu ajutorul lui Marcel. Felicitari Marcel Enciu pentru acea medalie frumoasa, la un pas sa-i schimbi culoarea, dar timp e suficient sa imbunatatesti locul. Surpriza cea mare vine de la avansati unde Daniel a castigat locul 1. Sincer ma bucur pentru tine, cu 2 sfaturi utile (altii n-au crezut in potentialul tau) pe care ti le-am dat... unde eu am vazut ca stai mai slab... iar tu in meciul urmator ai reusit sa castigi la mare lupta in inferioare in fata mult mai titratului Puiu Zaharia, si de acolo a urmat grozavia. Imi plac oamenii inteligenti iar tu esti unul dintre ei, felicitari. Ii felicit si pe Puiu si Edy pentru medalii, Bravo. urmeaza azi actul 2, succes tuturor.

PS Din cate am vazut circulara pe care a dat-o guvernul se refera la adunari mai mari de 100 de persoane, acest lucru nu va interzice sa organizati turnee "A" s-au "B" mai ales in sali private, pe 2 zile daca e cazul, sub 100 de persoane, sau isteria salveaza Romania, si a inebunit Lupul ! :)

Tu ai organiza turnee si daca ai fi in carantina numai sa il depasesti pe Gigi:chuncky:

Si eu tinteam catre 400 turnee, la finele lui 2020. Este bine , totusi, sa privesti ( cu speranta ) departe !:calm:

Cristi e bine dacă ?nebuneste Lupul! Problema e :dacă mai apucam sa-i vedem nebunia! Una peste alta e *groasa rău de tot*. Numai azi în Italia au murit 200! Deja au întrat în tara 58000 de romani stabiliți acolo iar mai mult de jumate din zona roșie. Ungaria la ora 19.00 a închis granița!

Back
Sus