Din 24 au rămas 4!
Din 24 au rămas 4!
Din 24 au rămas 4!

Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Mihai, a fost o placere să joc cu tine. Sunt sigur, asa cum te cunosc, că și tu ai fi făcut la fel.Doresc să menționez două evenimente deosebite legate de fairplay:
1) jucătorul Ion Radu Bogdan a oprit un schimb la scorul de 4-4, spunând că a atins-o cu cealaltă m?nă din reflex. Punctul era ca si pierdut pentru mine. Din punctul acela am luat avans și am câștigat setul, altfel probabil alta ar fi fost situația.
2) jucătorul Dănuț-Ionel Văireanu a câștigat un punct după ce am alunecat și căzut destul de rău - era condens puternic pe jos, rezolvat însă ulterior de organizatori. Scorul era de 10-8 sau 10-9 pentru mine, la 0-1 la seturi. Dănuț nu a propus, ci chiar a insistat să repetăm punctul câștigat de el, punct care de altfel l-ar fi menținut cu șanse în acel set, deși la fel puteam avea norocul ca el să fi greșit ținta, cât eu eram pe jos.
Felicitări Marcel Enciu !!!!!!.....Felicitari Vaireanu Dan !!!!!!! Va asteptam la Open
Mihai, a fost o placere să joc cu tine. Sunt sigur, asa cum te cunosc, că și tu ai fi făcut la fel.
Mulțumesc mult, dar eu cred ca, mai simplu, asta inseamna... normalitate si nu excepție.Asta inseamna fair play ,asta inseamna respectul fata de adversar, si pana urma asta este spiritul amatur, respect domn profesor si toata admiratia !
Mulțumesc mult Dane!Felicitari Dan Vaireanu!
1 | Pantelimon Andi | Gavrila Aurel | Petenchi Edmond | Ene Florin | Popescu Eugen | Sirbu Ion |
2 | Istrate Cristian | Catana Claudiu | Paul Cosmin Sebastian | Docan Cristian | Bivolaru Marius | Baicu Claudiu |
1 | Secu Valeriu | Dumitru Gheorghe | Rosioara Razvan | Gheorghiu Laura | Papacu Bejoli | |
2 | Ropotan Iulian | Dinca Daniel | Badea Ionut | Arabagiu Marius | Andrei Vasile |
Nume si prenume | Localitate | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | V | Loc | |
1 | SECU VALERIU | BUCURESTI | | 1-3 | 3-2 | 1-3 | 3-1 | | 2 | 3 |
2 | DUMITRU GHEORGHE | BUCURESTI | 3-1 | | 3-2 | 3-1 | 3-2 | | 4 | 1 |
3 | ROSIOARA RAZVAN | ALEXANDRIA | 2-3 | 2-3 | | 0-3 | 3-1 | | 1 | 4 |
4 | GHEORGHIU LAURA | BUCURESTI | 3-1 | 1-3 | 3-0 | | 3-0 | | 3 | 2 |
5 | PAPACU BEJOLI | BUCURESTI | 1-3 | 2-3 | 1-3 | 0-3 | | | 0 | |
Nume si prenume | Localitate | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | V | Loc | |
1 | ROPOTAN IULIAN | BUCURESTI | | 3-1 | 3-0 | 3-1 | 3-0 | | 4 | 1 |
2 | DINCA DANIEL | BUCURESTI | 1-3 | | 1-3 | 1-3 | 3-1 | | 1 | 4 |
3 | BADEA IONUT | BUCURESTI | 0-3 | 3-1 | | 3-2 | 3-1 | | 3 | 2 |
4 | ARABAGIU MARIUS | BUCURESTI | 1-3 | 3-1 | 2-3 | | 3-1 | | 2 | 3 |
5 | ANDREI VASILE | BUCURESTI | 0-3 | 1-3 | 1-3 | 1-3 | | | 0 | |