Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
kingfiher_61 a spus:Am ramas impresionat de meciurile de la open in care prietenii nostri Alex ,Bogdan, Doru, Cristi ,Bebe ,Mircea , au demonstrat un tenis de calitate cu lovituri superbe si motivatie pe masura.Buni bulgarii dar mai buni ai nostri... Felicitari ! Surpriza serii a fost marea noastra campioana ,OTILIA BADESCU ,care prin prezenta sa a a adus un plus de stralucire competitiei... O seara minunata pe care am trait-o la maxim.
Sa ne vedem sanatosi la BAICOI
Vali Suta a spus:[quote="kingfiher_61":3ajidbwm]Am ramas impresionat de meciurile de la open in care prietenii nostri Alex ,Bogdan, Doru, Cristi ,Bebe ,Mircea , au demonstrat un tenis de calitate cu lovituri superbe si motivatie pe masura.Buni bulgarii dar mai buni ai nostri... Felicitari ! Surpriza serii a fost marea noastra campioana ,OTILIA BADESCU ,care prin prezenta sa a a adus un plus de stralucire competitiei... O seara minunata pe care am trait-o la maxim.
kingfiher_61 a spus:[quote="Vali Suta":3yp9huet][quote="kingfiher_61":3yp9huet]Am ramas impresionat de meciurile de la open in care prietenii nostri Alex ,Bogdan, Doru, Cristi ,Bebe ,Mircea , au demonstrat un tenis de calitate cu lovituri superbe si motivatie pe masura.Buni bulgarii dar mai buni ai nostri... Felicitari ! Surpriza serii a fost marea noastra campioana ,OTILIA BADESCU ,care prin prezenta sa a a adus un plus de stralucire competitiei... O seara minunata pe care am trait-o la maxim.
Numa ca saracu Florescu e obsedat de cuvantul "extraordinar" si urmareste asta tot meciu......nu-i de mirare ca il bate cineva care joaca la punct(ca Alex) chiar si dela 10-6 cu minge inalta....no sa-i iasa din cap...dar iubiti-l si asaDan2 a spus:Ciobanu-Florescu, setul II, secunda 30: un schimb extraordinar de mingii, ovationat prelung!
De obicei afisez clasamentele cu promptitudine, insa la 235 de jucatori munca devine putin mai complicata.Acum lucrez la ele :wink:Antal Denes a spus:Clasamentele pe cand ? :yawn: