sorin_client
Echipa AmaTur
Felicitari Aga Alexandru, Vaculisteanu Ionut si Stoiciuc Codrin pentru podiumul obtinut, suntem mandri de voi.
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Felicitari Cristi Bubulac, orice loc pe podium e o performanta la un asa concurs,
Felicitari organizatorilor, un turneu de nota 10.
Felicitări , Oscar și Cristi Bubulac !![]()
Repet, nu am avut martori, nu am semnalat atunci, dar presupun ca sunt si alti jucatori din amatur care cunosc comportamentul jucatorului respectiv
Bună. Fiind mai nou în turneele Amatur, nu am știut regulamentul privind comportamentul jucătorilor în timpul meciurilor. Astfel, ieri în meciul disputat cu "jucatorul" Bratescu, aceste a lovit de două ori mantinela, odată a dat-o jos și a treia oară a înfundat mingea lovind- o cu palma de masă. Mi-am păstrat calmul și nu am ripostat, chiar dacă el in continuare a continuat cu un comportament agresiv . Sunt sigur că el știa regulamentul și chiar dacă organizatorii au văzut nu au luat nicio măsură. Indicat ar fi ca aceste persoane, să nu aibă acces la un turneu amatur. Transmit felicitări organizatorilor și la cât mai multe turnee organizate.
Daca esti suparat ca ai pierdut un meci AMTOUR in fata la un jucator de 56 de ani care juca de tenis de placere, , fara antrenor, nu mai am comentarii,
Trebuia intre meciuri sa las paleta pe masa si nu mai existau comentarii. (daca era o problema puteai sa mi reprosezi acolo, nu dupa ce sa terminat meciul )
Oscar a primit pizza sponsorizata de Borsec?