AmaTur: Turneu A Cupa "Top Tenis", ediția a VIII-a, Voinești (jud. Iași) - 26 septembrie 2026 (9 Cititori)

Se inscriu la open
ILIE AURELIAN
STEFAN NARCIS
ALUCULESA RADU
Postare unită automat:

Din Botosani

Salutare,

Vin cu o propunere: pentru jucătorii 60+/65+ să se acorde gratuitate sau măcar o reducere la taxa de participare.

La unele turnee există deja reduceri (de exemplu, personal am beneficiat de o reducere de 40%), ceea ce arată că se poate aplica un astfel de sistem.

Cred că ar ajuta la creșterea numărului de seniori prezenți, ar aduce un echilibru mai bun între generații și ar contribui la atmosfera de fair-play pe care ne-o dorim cu toții.

Înțeleg că sunt costuri, deci poate fi și o variantă de compromis (reducere, anumite condiții etc.). Impactul financiar probabil nu ar fi mare.

Ce părere aveți?

Salutare,

Vin cu o propunere: pentru jucătorii 60+/65+ să se acorde gratuitate sau măcar o reducere la taxa de participare.

La unele turnee există deja reduceri (de exemplu, personal am beneficiat de o reducere de 40%), ceea ce arată că se poate aplica un astfel de sistem.

Cred că ar ajuta la creșterea numărului de seniori prezenți, ar aduce un echilibru mai bun între generații și ar contribui la atmosfera de fair-play pe care ne-o dorim cu toții.

Înțeleg că sunt costuri, deci poate fi și o variantă de compromis (reducere, anumite condiții etc.). Impactul financiar probabil nu ar fi mare.

Ce părere aveți?
Ati scris la 5 turnee acelasi mesaj. O sa va raspund in calitatea mea de organizator al acestui turneu, dar daca acest mesaj se doreste a fi o reglementare viitoare la nivel de circuit, decat sa scrieti la fiecare turneu, mai bine o propuneti in topicul de propuneri pentru regulament.

Relativ la acest turneu, dupa ce se aduna toate cheltuielile cu sala, logistica, cafeaua, apa, mingile, paharele, etc, raman (daca raman) in cele mai fericite cazuri poate 1000-2000 de RON.

Personal, acesti bani care raman nu i-am bagat pana la aceasta ora in propriul buzunar. Banii ramasi de la ultimele turnee au fost reinvestiti in materiale de logistica pe care le vor vedea participantii incepand cu acest turneu.

In acelasi timp, la turneul A+ de anul trecut desfasurat la Voinesti, am dat din propriul buzunar undeva la 3000 RON.

Sper ca acest raspuns va raspunde la intrebarea "de ce nu se pot face reduceri suplimentare?". Multumesc.

Utilizatori care vizualizează acest subiect

• Back
    Sus