Va rog sa modificati numele Chiraches Eric cu Chiraches Eric Stefan, e inscris la open. Am trecut numele gresit. Multumesc !
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Referitor la jucătorul Mihăilă Mihai,nu înțeleg cum sa aibă MP 10 când el are 2 turnee jucate,eu cred ca e o eroare pe undeva.
Trimis de pe al meu SM-A505FN folosind Tapatalk
Stai sa vad daca am inteles bine. Mihai/Mihail asta a jucat pana a ajuns la MP 10, a eludat sistemul inscriindu-se cu un alt nume ca sa poata juca tot la hobby, si tu acuma vrei sa se consfinteasca furtul stergandu-i tocmai contul original(si singurul care e valid)? Sincer va consideram om serios, dar vad ca va tineti de glume, unele nu prea bune chiar.Numele e Mihăilă Mihail,cu siguranță celalalt e creat din greseala,cu siguranță nu vorba de frauda ci doar o greșeală inofensiva,n-are nimic de câștigat.
Deci cu scuzele de rigoare varog sa ștergeți profilul Mihăilă Mihai și sa rămână valid cel bun,adică MIHAILA MIHAIL.
Numele e Mihăilă Mihail,cu siguranță celalalt e creat din greseala,cu siguranță nu vorba de frauda ci doar o greșeală inofensiva,n-are nimic de câștigat.
Deci cu scuzele de rigoare varog sa ștergeți profilul Mihăilă Mihai și sa rămână valid cel bun,adică MIHAILA MIHAIL.
Felicitari pentru depistarea fraudei, chiar daca o fi fost involuntara prima data, omul a insistat si a jucat cu al doilea cont vre-o 2,3 turnee. Din punctul meu de vedere ar trebui sa existe un sistem de penalizari de aplicat in acest caz. O interdictie de a mai juca pentru o perioada sau ceva asemanator... frauda nu ar trebui tolerata.Va trebui sa se hotarasca care dintre cei doi de mai jos e, probabil unul si acelasi, caz in care poate ar trebui sa i se dea si niste explicatii ca s-a inscris cu nume diferit la cel de-al doilea turneu si a fraudat probabil involuntar sistemul, mergand o categorie mai jos:
http://www.amatur.ro/tenisdemasa/player/24237-Mihaila-Mihai
http://www.amatur.ro/tenisdemasa/player/24354-Mihaila-Mihail
Felicitari pentru depistarea fraudei, chiar daca o fi fost involuntara prima data, omul a insistat si a jucat cu al doilea cont vre-o 2,3 turnee. Din punctul meu de vedere ar trebui sa existe un sistem de penalizari de aplicat in acest caz. O interdictie de a mai juca pentru o perioada sau ceva asemanator... frauda nu ar trebui tolerata.
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
Felicitari pentru depistarea fraudei, chiar daca o fi fost involuntara prima data, omul a insistat si a jucat cu al doilea cont vre-o 2,3 turnee. Din punctul meu de vedere ar trebui sa existe un sistem de penalizari de aplicat in acest caz. O interdictie de a mai juca pentru o perioada sau ceva asemanator... frauda nu ar trebui tolerata.
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
am trimis solicitare pentru unirea celor 2 profile. la clasamentul din ianuarie va aparea profilul Mihaila Mihail
OK, se mai intampla ... cele 6.6 puncte se anuleaza si Mihaila Mihail ramane cu 10p la Avansati.
Ms pentru clarificare, intradevar asa este.poate nu stiu eu unde sa ma uit dar vad ca are un turneu pe un cont si un turneu pe celalalt... de unde cele 2-3 turnee? nu il cunosc pe dl Mihaila dar se vede clar ca a fost neintentionat, dl fiind inscris la ambele turnee de 2 persoane diferite. acum este inscris la al 3-lea turneu amatur de o a 3-a persoana diferita))