AmaTur: Turneu B "Cupa TSP Vibe", Bucuresti - Sâmbăta 09.07.2022–A+H și Duminică 10.07.2022-O+E

Asa va trebuie daca nu jucati la elite. La elite exista respect pt valoare si pt varsta. Și avem și fair-play. Eu am jucat 2 turnee la open și mi-a ajuns:m-am lovit direct de 4 situații anti-fairplay. La elite n-am avut nici o problema în 8 turnee.

Respectul nu tine de nivelul de joc sau de varsta. Respectul se învață in primii ani de viata, se câștigă față de cei ce au bun simț, si se impune față de cei ce nu au bun simț. Sa fugi de unde nu iti este bine nu este mereu solutia. Poate fi prima varianta pentru cel in cauza, dar la nivel de grup treaba mai grea este sa ramai acolo unde sunt probleme si sa le rezolvi, cu diplomatie bineinteles. Nu dau exemplu, nu stiu ce s a întâmplat, doar mi am permis sa mi expun parerea, sper ca nu am deranjat pe nimeni.
Un turneu frumos, felicitări tuturor pentru rezultatele obtinute!
O zi frumoasa tuturor

Respect, Teo!..

Elevii tăi, au ocupat primele 2 locuri la Avansați, câștigând admirația și respectul lui dl. Gigi.
Antrenamentele (la Dinamo) dau roade.
Felicitări Emi si State Malin, dar și ție pentru cum i-ai pregătit!

Respect, Teo!..

Elevii tăi, au ocupat primele 2 locuri la Avansați, câștigând admirația și respectul lui dl. Gigi.
Antrenamentele (la Dinamo) dau roade.
Felicitări Emi si State Malin, dar și ție pentru cum i-ai pregătit!

Mulțumesc frumos!!! Daca nu erai tu nu erau nici mese la dinamo! E bine cand mai e cineva sa se gândească si la altii. Respect pentru Marcel!

Back
Sus