AmaTur: Turneu A "Cupa TSP Vibe",Bucuresti-Sâmbăta 26.10.2024–A+E și Duminică 27.10.2024-O+H

Participarea nu este obligatorie, iar anuntul turneului este de 5 zile. Cand esti precupat de traseu si de turnee, ar trebui sa vezi macar la 1-2 zile anunturile.
Pe de alta parte ce facem daca pastram limitarile si ne trezim ca la concursul de Open avem doar 20 concurenti in loc de 40…?

Eu vad open cu lista asteptare de 12 persoane si la avansati nu sunt ocupate locurile.....daca asta este normalitate ok ! Cu participarea obligatorie ai sarit putin gardul....nu este cazul

Pai poate cei de la Hobby sunt mai lenesi si nu au sarit la Avansati… 🤣 Dar sunt si la Avansati destui de la Hobby. Iar la Hobby, surpriza: sunt si acolo 12 pe lista de asteptare.

Regulile sunt impuse de organizatori, se vad din start: primul venit, primul servit.

Nu mi-aduc aminte sa ma fi inscris la acest turneu. Daca am fost inscris de altcineva, considerati ca nula inscrierea - eu am cont pe forum si de ani de zile ma inscriu (si ma retrag) personal, niciodata prin altcineva. Daca nu se intampla sa ma uit accidental pe aici, ma trezeam cu penalizare pentru lipsa de la turneu si nici macar de penalizarea asta nu as fi stiu decat, poate, cand era prea tarziu, pentru ca nici la rubrica de penalizari nu ma uit de obicei. Mercic!

Inscrierea este facuta de Hutanu Adrian la postul 91, pagina 4.

Aham... Nu i-am zis ca as merge la acest concurs, pentru ca nu pot merge; daca as fi putut, m-as fi inscris oricum singur. Deci scoateti-ma de pe lista de inscrieri pentru ca, din pacate, nu pot veni. Mercic!

Inscrierea este facuta de Hutanu Adrian la postul 91, pagina 4.

Se muta Popescu Theo de pe lista de așteptare de la open la avansați dacă mai sunt locuri. Dacă nu rămân pe lista de așteptare open. Multumesc

Back
Sus