Salutare, vin și eu cu o opinie cu referire la ce s-a întâmplat ieri la avansați pe parte de organizare, strict pentru o îmbunătățire viitoare a turneului, unde nu mi s-a părut deloc în regulă. Context: inițial, ieri am ajuns la 9:05 cu scuzele de rigoare, am jucat primul meci, după care am fost să mut mașina, mi s-a spus din partea organizatorului să nu întârzii, nu am reușit, am întârziat undeva între 5-10 min, am fost căutat, îmi pare rău pentru ce s-a întâmplat, ceilalți jucători din grupă erau la încălzire și am pierdut meciul la masa verde cu 3-0 deoarece nu se mai putea recupera meciul.. deși era al doilea, nu mi s-a mai întâmplat, am înțeles, într-adevăr, a fost vina mea, îmi asum, mi-am cerut scuze și mi-am dat seama ca e vorba de corectitudine și transparență.. insa, am rugat frumos ca daca nu sta nimeni dupa noi și inca se mai joaca la alte mese meciuri in grupa, la final, sa recuperăm și noi meciul, pentru ca cu toții am plătit o taxa și dacă este in regula, am primit intelegere, pana in punctul in care era 1-1 la seturi și a venit la noi și mi s-a spus direct ca s-a încheiat meciul și ca in grupa inferioara 5 de la avansați, domnul Burghelea este pe 2, Stanca pe 3, și domnul Ilie pe 4. Vorbind de corectitudine și transparență am întrebat și eu cum s-a făcut matematica, având în vedere ca x l-a bătut pe y cu 3-0, y pe z cu 3-0, și z pe x cu 3-0 la masa verde.. eu câștigând un set, la final și insistând să se ia în considerare acel set deoarece e o diferență mare să intri în superioare pe 2 sau pe 4, și adversarii sunt alții, grupele sunt altele, lucrurile se schimbă, și cu toții știm cat de important este parcursul pe care îl ai și pe cine și unde îl întâlnești în funcție de stil. Așadar, încă o dată scuze pentru întârziere și deranj, dar dacă mergeți pe corectitudine și transparență, mergeți până la capăt, nu băgați rezultate și locurile grupei din burta, fără absolut nicio dovadă, pentru ca nu mai vorbim de corectitudine aici, deci, dățile viitoare, pentru o organizare mai corectă, puteți face foile de inferioare și cu set averaj, asta a fost singura problema pana la urma pentru care a trebuit sa ma lupt, și cu greu. În rest, felicitări tuturor participanților pentru turneu și felicitări organizatorilor pentru condițiile foarte bune de joc.