Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Nu stiu cum au fost mesele la voi, dar noile mingi de ABS au creat multe probleme . E destul de dificil sa te adaptezi din mers, mai ales pentru jucatorii pur amatori. Noi cumparam mingi cat mai bune calitativ sa ne antrenam cu ele si ajungem la concursuri sa jucam cu "ce se gaseste sau ce ofera cate un sponsor". Asta e, poate ar trebui mentionate in anunt si mingile cu care se va juca , sa ne putem antrena si noi cu ele pana in ziua concursului. Felicitari organizatorilor si personalului implicat in buna desfasurare a acestui concurs.Felicitări organizatorilor .... toate bune și frumoase... O singură remarcă. Scoateți la pensie PIV-urile alea. Sare mingea aproape la fel că din gardul SRI. Merci...
Felicitari si lui Adi Iordache pentru castigarea turneului de la avansati! Fugi tu de open..dar tot de el ai parte!
Nu stiu cum au fost mesele la voi, dar noile mingi de ABS au creat multe probleme . E destul de dificil sa te adaptezi din mers, mai ales pentru jucatorii pur amatori. Noi cumparam mingi cat mai bune calitativ sa ne antrenam cu ele si ajungem la concursuri sa jucam cu "ce se gaseste sau ce ofera cate un sponsor". Asta e, poate ar trebui mentionate in anunt si mingile cu care se va juca , sa ne putem antrena si noi cu ele pana in ziua concursului. Felicitari organizatorilor si personalului implicat in buna desfasurare a acestui concurs.
Trimis de pe al meu Myria_Grand_4G folosind Tapatalk
iordachi si nu iordache - asa ca dai o coada de oaie la ceaun :thumbup:
PS: tin sa aduc la cunoastinta organizatorilor ca:
- la "Turneu B "Cupa Petrodava", Piatra Neamț - Sâmbătă 26.08.2017" m-am clasificat in primii 4
- a trebuit sa plec repede dupa meci ca pierdeam trenul
- - mi s-a spus ca o sa primesc in zilele urmatoare cele oferite de organizatori
- nici pana la aceasta data, cu toate primisiunile facute, d-l GROSAN NICU nu mi-a inmanat cele cuvenite!!!
O fi vandut micuta cupa sa se poata opera!?!?
Lasă Adrian tu sa fi sănătos acum e alta conducere si alti organizatori care fac totul din plăcere nu o afacere si promit ca eu personal o să-ți dau o cupă pe care dnu X nu ti-a mai dat o , te pup si te astept cu drag la noi !!!