Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Imi pare rau dar se pare ca nu ai citit cu atentie regulamentul .... fața trebuie sa apara pe lista celor aprobate de ITTF
\
Trei jucatori din Targu Mureș campioni ieri si astazi:
- Bernadette Socs;
- Dragan Florin;
- Simon Csaba;:clap:
Vad ca subiectul controversat al paletei lui Dragan Florin a luat amploare si se transforma in subiect de fight.
Regulamentul Amatur spune asa:
6. Regulamentul
6.1. Regulamentul de joc
Turneele AmaTur au ca principiu de bază respectarea și încurajarea fair-play-ului participanților;
Jocurile din turneele AmaTur vor respecta regulamentul de joc aprobat de I.T.T.F. și F.R.T.M.;
?n același timp, în spirit de fair play, în situațiile în care din motive tehnice nu pot fi luate decizii conform regulamentului, se va acorda credit jucătorului;
Jocurile se pot disputa fără arbitru, scorul poate fi ținut de către jucători. La cererea unuia dintre jucători, organizatorul va numi un arbitru dintre participanții care asistă la joc;
Având în vedere că circuitul este destinat amatorilor, este permisă utilizarea oricărui tip de față, dacă respectă următoarele condiții:
1. Cele două fețe sunt de culori distincte;
2. Ambele fețe au la vedere sigla de omologare ITTF, cu condiția să se afle pe lista fețelor aprobate (regula intră în vigoare începând cu 1 Iulie 2017);
3. Suprafețele paletei nu sunt deteriorate (nu au denivelări sau neomogenități pronunțate).
Nu este interzisă utilizarea fețelor lipite cu solvenți; lipirea fețelor nu este însă permisă în incinta de joc. în caz de nemulțumire sau reclamații, organizatorul va decide, respectiv va lua măsurile ce se impun, iar în caz că jucătorii nu au sesizat aceste nereguli înainte de începerea partidei, se poate continua jocul fără măsuri suplimentare;
Fetele Butterfly Wakaba se afla pe lista fetelor omologate ITTF. Fetele erau una rosie si una neagra, iar suprafata de joc a paletei nu avea denivelari sau neomogenitati pronuntate. Avea denivelari doar unde jucatorul tine degetul. Am considerat ca se poate folosi paleta. Si finala s-a jucat. Finala a fost singura partida inaintea careia s-a contestat paleta. Cam asta a fost.
N-am avut timp ieri sa raspundem asa cum nu am avut timp sa postam si toate filmarile.
Stati conectati. Urmeaza filmari din semifinale si finalele.
Multumim.
Fetele Butterfly Wakaba se afla pe lista fetelor omologate ITTF. Fetele erau una rosie si una neagra, iar suprafata de joc a paletei nu avea denivelari sau neomogenitati pronuntate. Avea denivelari doar unde jucatorul tine degetul. Am considerat ca se poate folosi paleta. Si finala s-a jucat. Finala a fost singura partida inaintea careia s-a contestat paleta. Cam asta a fost.
Toate bune,mai putin lipsa de fair play.Haideti sa faceti un exercitiu de logica. Paleta are stanta ITTF vizibila pe ea? Are. Apare in lista de fete aprobate? Apare. Are suprafata de joc nedeteriorata? Are. Este deteriorata doar langa degetul de la maner, unde, daca cititi regulamentul, zice ca face parte din maner. De unde stiti ce proprietati aveau fetele alea cand erau noi si cat de diferite sunt acum? Aveti vreun aparat care masoara nu stiu ce? Sau doar va dati cu parerea? Cat despre argumentul pe care l-am auzit de la oameni maturi: "pai daca nu era paleta asa, pierdea si el un set pana in finala..." nu pot sa zic decat...antrenamentul te ajuta sa castigi in fata unui adversar, paleta e un mijloc .
De unde stiti ce proprietati aveau fetele alea cand erau noi si cat de diferite sunt acum? Aveti vreun aparat care masoara nu stiu ce? Sau doar va dati cu parerea? Cat despre argumentul pe care l-am auzit de la oameni maturi: "pai daca nu era paleta asa, pierdea si el un set pana in finala..." nu pot sa zic decat...antrenamentul te ajuta sa castigi in fata unui adversar, paleta e un mijloc .