AmaTur: Turneu A+ "Cupa TT Concept Adial" Târgu Mureș, Indoor Table Tennis, 29 – 30 iunie 2024 (sâmbătă E,A - duminică O,H)

Bună dimineața
Pe cealaltă listă la avansați eram ultimul dar cand m-am uitat azi am aflat ca sunt pe lista de așteptare
​​Ce s-a întâmplat?

Salut ,citește regulamentul de înscriere la turneele A plus ,si vei desluși răspunsul, adică înscrierea se face pe baza de clasament pana la o anumita data dupa acea primul venit primul servit,ești locul 2 mii și ceva deci șanse slabe sa prinzi loc ,mi-am permis sa răspund deoarece Apian Florin a răspuns de vreo 3000 de ori 😁😁😁😁 la aceasta întrebare.

Bună dimineața
Pe cealaltă listă la avansați eram ultimul dar cand m-am uitat azi am aflat ca sunt pe lista de așteptare
​​Ce s-a întâmplat?

Ca sa fiu și mai explicit ,poate ești mai nou ,dacă astăzi s-ar încheia prima etapa a înscrierilor care se face pe baza dd clasament și ai fi ultimul pe lista ,și la ora 20,59 s-ar înscrie un anumit Ion cu locul 2233 ,tu nu ai mai prinde loc .Sper ca ai înțeles, și sa participi la mai multe turnee sa ai șanse pe viitor la turneele de genul Aplus

Buna ziua, din Brasov la avansati se inscriu:

Movileanu Neculai;
Dumitrascu Cristi si
Tirlea Gheorghe.

Salut ,citește regulamentul de înscriere la turneele A plus ,si vei desluși răspunsul, adică înscrierea se face pe baza de clasament pana la o anumita data dupa acea primul venit primul servit,ești locul 2 mii și ceva deci șanse slabe sa prinzi loc ,mi-am permis sa răspund deoarece Apian Florin a răspuns de vreo 3000 de ori 😁😁😁😁 la aceasta întrebare.

Mulțumesc
Nu știam

Back
Sus