AmaTur: Turneu A+ "Cupa TT Concept Adial" Târgu Mureș, Indoor Table Tennis, 29 – 30 iunie 2024 (sâmbătă E,A - duminică O,H)

Un turneu frumos, lung și aprig!
Cei mai buni au câștigat. Bravo lor!
Felicitari si organizatorilor pentru efortul depus.
Inamicul tuturor a fost caldura, cu toții am simțit acest disconfort. Totuși suntem în mijlocul verii. Am știut unde mergem, nu ne-a obligat nimeni să participăm, așa ca nu mai vreau discutat acest subiect legat de condițiile din sală. Știi unde te-ai înscris, ai fost informat cu privire la condițiile de participare.
Deci bravo organizatorilor!

Ca de obicei 👍❤️
… as fi acolo .. da nu m-aș fi dus.

Mulțumesc Noemi, Cecilia. Cristina, Nelutzu, Ovidiu,Ocsi și tuturor membrilor clubului TT CONCEPT ADIAL care au făcut posibil acest turneu. Au fost parteneri de nădejde. Legat de condițiile de joc, chiar am făcut tot ce am putut și în nici un caz nu am dorit sa ne batem joc de participanți asa cum au insinuat unii. De vorbit este ușor, de făcut este mai greu. Începând de azi predau ștafeta colegilor mei și ma retrag din activitatea organizatorica. Sunt sigur ca vor reuși sa facă cel puțin cât am făcut eu în competitile Amatur.

Dacă Sarcani Andei se retrage din acest circuit ..domnilor/doamnelor .. luați măsuri
nu se poate “Andrei Sarcani “ este Andrei Sarcani “❤️
… chiar așa 👍
Andrei Sarcani ❤️❤️❤️❤️

Back
Sus