AmaTur: Turneu A+ "Cupa TT Concept Adial" Târgu Mureș, Indoor Table Tennis, 29 – 30 iunie 2024 (sâmbătă E,A - duminică O,H)

Se înscriu Sucilea Victor și Sucilea Adrian din Cluj la avansați.

Mă retrag din competiția de la hobby. Teodorescu Marian București. Vă urez un concurs reușit tuturor.

Din Tg Mureș se înscriu la categoria Hobby, Bucin Claudiu Mihai și Bucin Marius Grigore(jucător nou).

Va rog sa ne spuneti dacă exista instalație de coinatizare în sala de joc.
Jucând la elite ,condițiile sunt f bune în polivalentă, de vreo 6 ori cât am jucat ,lumina f bună, condensul nu ma încurcat deci cu siguranta instalația se climatizare a funcționat pe atunci.....dar încă nu ești sigur de loc ...în 2 săptămâni se mai pot înscrie vreo 20 ,25 din fata ......dar se vor și retrage desigur.Multa bafta.

Jucând la elite ,condițiile sunt f bune în polivalentă, de vreo 6 ori cât am jucat ,lumina f bună, condensul nu ma încurcat deci cu siguranta instalația se climatizare a funcționat pe atunci.....dar încă nu ești sigur de loc ...în 2 săptămâni se mai pot înscrie vreo 20 ,25 din fata ......dar se vor și retrage desigur.Multa bafta.

Nu are legatura cu disponibilitatea locului meu, deși sunt șanse foarte mari sa prind loc ..era o întrebare de bun simt deoarece săptămâna trecută am fost la un turneu în Craiova iar în sala erau 35 de grade cel puțin...este aproape imposibil de dus un turneu pana în fazele superioare. Totuși, mulțumesc pentru informații, păcat ca organizatorii nu s au sinchisit sa ofere un răspuns, deși în aceasta perioada instalația de climatizare este factorul cel mai important pentru bună desfășurare a unui turneu.

Back
Sus