Eu zic ca dacă-i Ultimul Turneu în aceasta sala sa nu rămână nimeni pe dinafara!Din păcate, toate locurile au fost ocupate. Puteți participa doar dacă se retrage cineva..
Trimis de pe al meu X4_Soul_Xtreme folosind Tapatalk
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Eu zic ca dacă-i Ultimul Turneu în aceasta sala sa nu rămână nimeni pe dinafara!Din păcate, toate locurile au fost ocupate. Puteți participa doar dacă se retrage cineva..
E flebețea ta Petroavo!
E flebețea ta Petroavo!
Va mai fi unul pe 3 4 august.Eu zic ca dacă-i Ultimul Turneu în aceasta sala sa nu rămână nimeni pe dinafara!
Va mai fi unul pe 3 4 august.
Cornel, este decizia ta.buna seara top arena,prieteni si mai ales prieteni din amatur.daca ionel zamfir vrea sa joace maine eu ma retrag si ii las locul meu.catalin te rog sa iei o decizie.am sa fiu in sala dar imi este dor sa il vad pe zamfir jucand(numai daca in finala isi pune sortul rosu)
Salut Cătălin, în superioare Acatrinei vs Plop a fost 3-2 nu 3-0...știu că nu contează...
Trimis de pe al meu SM-G955F folosind Tapatalk
buna seara top arena,prieteni si mai ales prieteni din amatur.daca ionel zamfir vrea sa joace maine eu ma retrag si ii las locul meu.catalin te rog sa iei o decizie.am sa fiu in sala dar imi este dor sa il vad pe zamfir jucand(numai daca in finala isi pune sortul rosu)
Intrucăt am fost acuzat pe nedrept la Turneul de la Targoviște ca am jucat grupele superioare cu o paleta și eliminatoriile cu alta paleta și mai mult... ca iarba mea avea câteva scame!!!!!! și venea mingea ciudat din ele o sa postez paleta cu pricina și turneul de m?ine o voi juca tot cu ea bineînțeles după o verificare riguroasa a organizatorului.
Mai jos postez poze cu ea.
![]()