AmaTur: Turneu A+ "Cupa TTA", Bucuresti, 9 - 10 Martie 2024

În fine, m-am uitat pe google maps, înțeleg că locurile de parcare sunt acelea din fața școlii? Va fi cam greu pentru unul ca mine care ajunge după-amiază să găsească un loc de parcare, ce alternative am, vă rog?

În fine, m-am uitat pe google maps, înțeleg că locurile de parcare sunt acelea din fața școlii? Va fi cam greu pentru unul ca mine care ajunge după-amiază să găsească un loc de parcare, ce alternative am, vă rog?

lasat masina la marginea orasului si folosit transportul in comun. eu o sa vin cu trenul din brasov din acelasi motiv

Nu cred ca se pune problema de acces auto in curtea scolii. Sala de sport are intrare separata si asta e folosita.
Zona este destul de aglomerata, cel mai OK ar fi cu transportul in comun. E statie de metrou la Titan, cam 10 minute pe jos de acolo. Sau cu 311, care va lasa la 3-4 minute de sala.

Nu cred ca se pune problema de acces auto in curtea scolii. Sala de sport are intrare separata si asta e folosita.
Zona este destul de aglomerata, cel mai OK ar fi cu transportul in comun. E statie de metrou la Titan, cam 10 minute pe jos de acolo. Sau cu 311, care va lasa la 3-4 minute de sala.

sau un bolt care te lasa chiar la sala

Locurile de parcare din fata școlii cât și cele de langa parcul IOR sunt toate cu plata. Probabil veți găsi loc, sunt destul de multe.
​​​​​​Accesul în curtea sălii este aproape imposibil fiind foarte mic.

Nu cred ca se pune problema de acces auto in curtea scolii. Sala de sport are intrare separata si asta e folosita..

Exact de-asta am scris

Oricum, am înțeles ideea, vă mulțumesc tuturor pentru răspunsuri. ;)

Se retrag
Gheozdan Daniel - Avansați
Popescu Florian Cătălin - Avansați
Drăgan Cristian - Hobby
Ștefan Adrian - Hobby
Toți din București
Mulțumesc!

Se retrage Sylvester Sándor de la cat.Elite din Sfintu Gheorghe. Un turneu reusit va doresc.

Back
Sus