patraulea1980
organizator local
Felicitări tuturor participanților și organizatorului Cătălin Duțu! A fost un nou turneu de clasă la TTA, marca Cătălin! Felicitări deosebite pentru cei de pe podium și mai ales domnului Petruș Florin, venind cu trenul de la 600 km distanță în 15 ore cu tot cu intârzieri doar pentru un turneu B în București dar și ce turneu, ar fi fost fain să fii jucat finala, dar Alex și Kerim au fost prea buni azi, la fel și Iulian fiind prezent pe podium. Îmi cer scuze tuturor celor pe care i-am deranjat (am zis totuși că nu postez, dar mă simt datorat s-o fac în legătură cu gestul meu de la finalul superioarelor și contra celor cu care am jucat dacă consideră că nu am fost fair-play, mi s-a întâmplat și mie să mă mai scap... În cazul meu e prima oară, dar vin după o perioadă plină de provocări de toate felurile și de lucruri mai puțin fericite).
Mă bucur că am reușit să-mi revin, le mulțumesc tuturor celor care s-au implicat și mi-au explicat soluțiile și au înțeles de ce m-am supărat așa de tare, unii au înțeles mai repede, alții au înțeles mai greu, dar în final am fost înțeles de toată lumea și acum înțeleg supărările fiecăruia, noi ceilalți părerea mea ar trebui să fim mai umili și mai vocali, se poate rezolva orice fel de situație în acest mod❤!
Stimă tuturor practicanțiilor ai tenisului de masă!
Din partea unui simplu participant David Crăciun!
Felicitari David ...ești un băiat deosebit ,te-am mai întâlnit la TSP ..ridic pălăria pt tine ,la fel și pt Alex Galos un băiat foarte civilizat ,fără fumuri de vedeta ,a fost prima oara când am discutat ...am rămas f plăcut surprins ....îmi.pare bine ca joci tenis..Felicitari tuturor participantilor și organizatorilor