Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Eu spun ca toata problema pleaca de la faptul ca cine l-a inscris la concursul din aprilie a OMIS din NEGANDIRE sa il treaca cu numele intreg. La VIVASPORT a fost inscris la indemnul Mihaelei Constantin ( sotia lui Eduard Constantin---ambii mp-uri la AVANSATI).Eu nu cred ca SUSPENDAREA e cel mai bun VERDICT ( Tanarul Stanciu nu are nici o vina ca in aprilie a fost inscris cu nume ciuntit).Nici nu a citit regilamentul AmaTur!
Haideti sa analizam CORECT , in spiritul AmaTur ( miscare si socializare insotite de voie buna ). AVERTISMENT pentru toti cei implicati in acest caz cred ca este SUFICIENT .
DUMNEZEU CREATORUL spune sa iertam pe cei de langa noi DACA vrem sa fim IERTATI de CREATORUL nostru.
AmaTur nu este campionat mondial , european sau OLIMPIADA. Deci :
Rog REANALIZARE caz.
La buna vedere , prieteni ai sportului !
Salut! Stanciu Andrei Vlad este jucator NOU sau este Stanciu Andrei cu Mp =11.6 (A) ?
Cata nu merge si cu 6 in grupa sa intre toata lumea pe liste? Sa prinda si domnu Mihu ca tare ii mai place tenisu' :razz: