Pitzi organizator principal 2 Iun 2025 #41 idiotul a spus: Iancu Răzvan - Arad - Elite + Open, mulțumesc Click pentru a extinde... Banuiesc ca este vorba de un jucator nou,care nu a mai participat in Amatur - tenis de masa, corect ?
idiotul a spus: Iancu Răzvan - Arad - Elite + Open, mulțumesc Click pentru a extinde... Banuiesc ca este vorba de un jucator nou,care nu a mai participat in Amatur - tenis de masa, corect ?
idiotul boboc 2 Iun 2025 #42 Pitzi a spus: Banuiesc ca este vorba de un jucator nou,care nu a mai participat in Amatur - tenis de masa, corect ? Click pentru a extinde... Da, așa este. De asemenea îmi cer scuze pentru că nu am precizat acest lucru.
Pitzi a spus: Banuiesc ca este vorba de un jucator nou,care nu a mai participat in Amatur - tenis de masa, corect ? Click pentru a extinde... Da, așa este. De asemenea îmi cer scuze pentru că nu am precizat acest lucru.
Ghete Alexandru senior 2 Iun 2025 #43 Buna ziua! Din pacate, sunt nevoit sa ma retrag. Ghete Alexandru, Timisoara - Avansati. Multumesc! Un turneu cat mai reusit!
Buna ziua! Din pacate, sunt nevoit sa ma retrag. Ghete Alexandru, Timisoara - Avansati. Multumesc! Un turneu cat mai reusit!
raul_ardelean senior 2 Iun 2025 #44 Se retrage popa Cosmin de la Lipova categorie open si se înscrie Avasilcai Marcel la open. Mulțumesc