AmaTur: Turneu A "Cupa Unirea Săveni TDM", Săveni, jud. Botoșani - 03.12.2022

Bună ziua tuturor!!!!
Am văzut ce discuții s-au creat după acest turneu și nu vreau sa imbirlig, dar trebuie sa spun:
Acum citeva luni am avut citeva schimburi de replici cu dl SORIN în care mi-a explicat ce greu este sa organizezi un turneu, ce cheltuieli sint, ca se iasă pe minus, ca... nu are sponzori.
Acum a avut sponzor... care a încurcat socoteala!!!
Întreb și și eu ptr un prieten:
Nu e mai bine fără sponsori?? :dispirited:

Bună ziua tuturor!!!!
Am văzut ce discuții s-au creat după acest turneu și nu vreau sa imbirlig, dar trebuie sa spun:
Acum citeva luni am avut citeva schimburi de replici cu dl SORIN în care mi-a explicat ce greu este sa organizezi un turneu, ce cheltuieli sint, ca se iasă pe minus, ca... nu are sponzori.
Acum a avut sponzor... care a încurcat socoteala!!!
Întreb și și eu ptr un prieten:
Nu e mai bine fără sponsori?? :dispirited:

Iarta-ma te rog, nu-mi amintesc exact discutia, ma gandesc ca nu era chiar atat de importanta.
Daca e mai bine fara sponsori !? Pentru mine e mai bine ca nu mai organizez concursuri de cca 4 ani daca nu gresesc.
N-am dus niciodata "lipsa" de sponsori, dar stii ce-nseamna un sponsor pentru un organizator? Inseamna obligatii, inseamna alte servicii si plecaciuni chiar si atunci cand nu e necesar, inseamna sa spui prezent atunci cand ti se cere, doar pentru a mai putea "profita" de ajutorul dumnealor atunci cand e nevoie. Daca-ti spun ca am pus de multe ori bani din buzunar poate ca n-o sa ma crezi. Nici nu trebuie. Mi-a placut ce-am facut.

Vreau sa-ti spun draga Sorine, fara nici un pic de exagerare, ca-s memorabile concursurile pe care le-am organizat. Toata lumea-si aminteste cu drag de ele. A fost frumos.
Acum ii las pe altii sa fie in prim plan, sa ma depasesca, dar vad ca multi dintre carcotasi au ramas la acelasi rang. Carcotasi. E usor sa gasesti defecte...
In schimb, ajut pe oricine doreste sa faca un concurs, fara pretentii materiale sau de alta natura.

Imi pare extrem de rau ca acest concurs s-a terminat intr-o nota negativa, nu stiu cum s-o motivez, nu stiu ce sa spun doar ca-mi pare rau pentru toata lumea. Invataminte.

Va doresc Sarbatori fericite, sa fiti sanatosi si sa ne revedem cu drag la masa de joc, totu-i trecator.

Respect.

Propunere:

Dacă până la data de 12.12. 2022 nu se rezolva cu premiile celor 12 colegi de pe podium de la categoriile open,Avansați și Hobby propun ca prin bunăvoința Comitetului Director și a organizatorilor locali să li-se poată asigura gratuitate la câteva turnee A sau B în funcție de performanta obtinută la Săveni!

Vasile, ce treabă are Amaturul cu.....să fim serioși de ce să suporte alți organizatori circul ăsta politic 👍

În cadrul analizei celor întâmplate la turneul de la Săveni din 3 decembrie 2022, s-a hotărât:
1. Suspendare un an din organizarea de competiții în cadrul Circuitului Amatur a domnului Doru Viorel Popescu (Ardex Botoșani) și a altor persoane interpuse în cazul în care premiile oferite de primar vor ajunge la cei îndreptățiți până luni, 12 decembrie 2022.
în caz contrar
2. Suspendare trei ani din organizarea de competiții în cadrul Circuitului Amatur a domnului Doru Viorel Popescu (Ardex Botoșani) și a altor persoane interpuse.​

Nu știu ce fel de analize faceți , însă și darea și luarea se interzic. Ca să reparăm ce s-a stricat , în spiritul Amaturului, ar trebui restituiți toți banii la primărie. Toți cei care s-au înscris la concurs au venit să concureze pe anunțul concursului , nu pe premiile autorităților locale. Dacă cei de la Săveni insistă să premieze nu au decât să respecte regulamentul Amatur, adică premii în materiale sportive, etc.

Iarta-ma te rog, nu-mi amintesc exact discutia, ma gandesc ca nu era chiar atat de importanta.
Daca e mai bine fara sponsori !? Pentru mine e mai bine ca nu mai organizez concursuri de cca 4 ani daca nu gresesc.
N-am dus niciodata "lipsa" de sponsori, dar stii ce-nseamna un sponsor pentru un organizator? Inseamna obligatii, inseamna alte servicii si plecaciuni chiar si atunci cand nu e necesar, inseamna sa spui prezent atunci cand ti se cere, doar pentru a mai putea "profita" de ajutorul dumnealor atunci cand e nevoie. Daca-ti spun ca am pus de multe ori bani din buzunar poate ca n-o sa ma crezi. Nici nu trebuie. Mi-a placut ce-am facut.

Vreau sa-ti spun draga Sorine, fara nici un pic de exagerare, ca-s memorabile concursurile pe care le-am organizat. Toata lumea-si aminteste cu drag de ele. A fost frumos.
Acum ii las pe altii sa fie in prim plan, sa ma depasesca, dar vad ca multi dintre carcotasi au ramas la acelasi rang. Carcotasi. E usor sa gasesti defecte...
In schimb, ajut pe oricine doreste sa faca un concurs, fara pretentii materiale sau de alta natura.

Imi pare extrem de rau ca acest concurs s-a terminat intr-o nota negativa, nu stiu cum s-o motivez, nu stiu ce sa spun doar ca-mi pare rau pentru toata lumea. Invataminte.

Va doresc Sarbatori fericite, sa fiti sanatosi si sa ne revedem cu drag la masa de joc, totu-i trecator.

Respect.

Bună seara, discuția am avut-o pe DEZBATERI CURENTE pe la post #980. (+ -)

Nu știu ce fel de analize faceți , însă și darea și luarea se interzic. Ca să reparăm ce s-a stricat , în spiritul Amaturului, ar trebui restituiți toți banii la primărie. Toți cei care s-au înscris la concurs au venit să concureze pe anunțul concursului , nu pe premiile autorităților locale. Dacă cei de la Săveni insistă să premieze nu au decât să respecte regulamentul Amatur, adică premii în materiale sportive, etc.

Eu sunt de acord. Aștept și ceilalți implicați sa procedeze la fel!

Stau și ma gindesc la podiumul de la saveni(elite), printre ei a fost și dl Buzatu care a avut demnitatea sa spună ca a fost premiat. Nu cred ca a avut vreo vina, putea fi oricare alt jucător. Lumea tot îl "ataca" mărunt.
Întrebarea e simpla:
Ceilalți premianți de ce nu recunosc? Asa poate aflam și unde a rămas diferența de premiere!
A fost premiu, nicidecum mita!!
Aaaaa.........acum am aflat:ardex este echipa de tenis de masa!!! :smug:

​​​​​​

Se pare ca nu s-a inteles nimic. In momentul in care s-a anuntat fondul de premiere cu cateva minute inainte de inceperea concursului (de fapt a fost mai mult o stare de entuziasm, cum? prima competitie de tenis de masa la Saveni, numar neasteptat de mare de participanti - surpriza totala din partea celor din Saveni) a fost foarte clar faptul ca nu s-a discutat inainte de intentia de a se oferi ceva. Insa organizatorii care se presupune ca cunosc regulamentul puteau sa discute imediat dupa ce jocurile au inceput si sa reanalizeze apoi sa faca un anunt compensatoriu. E clar pana aici? Ca de aia nu oricine organizeaza turnee (se presupune ca se cunoaste regulamentul in intregime si cu mintea limpede). Totul s-a petrecut foarte repede. Chiar nu ma asteptam la decizia comitetului director referitor la penalizare dar cred sincer ca ar trebui sa i se dea o sansa (reducerea penalizarii decat de loc) de revenire a domnului Viorel Popescu. E doar o parere si nu o impunere. Cu totii gresim si trebuie sa gasim puterea de a ne indrepta singuri sau cu ajutor. Sper sa fie ultima interventie pe aceasta discutie in rest spor la antrenamente.

Am inteles (nu sunt sigur) ca acel fond de premiere a fost din buzunarul d-lui primar, nu are nici o legatura cu bugetul statului/primariei, a fost o chestie spontana si nu a avut alt interes decat strict sportiv si omenesc.

Dar daca trebuiesc "daruite" statului si premiile din sport, atunci asa sa facem. Ca nu degeaba pun astia impozit si pe soare! (aici inchei raspunsul d-lui Lucian)

===========================================

Cei din conducerea Amatur au luat o decizie in acest sens (penalizarea greselii organizatorice), spiritul Amatur nu are nici o legatura ce ceea ce s-a intamplat la Saveni, premierea unor jucatori facuta de terte persoane este intr-adevar in spiritul binelui si a recunostintei unor persoane pentru lucrurile bune pe care le facem, d-nul primar este de laudat ca a facut acest lucru, este un prieten al sportului si nu trebuie amestecat in balacareala asta.

Ne place sa vedem sange, acest scandal se duce chiar in derizoriu (precum conducerea Amatur ar avea vreo vina (nu sunt vreun fan al acesteia)), va repet, a fost o chestie spontana atat decizia premierii de catre d-nul primar cat si cea a impartirii premiilor in mod diferentiat. D-nul Popescu a fost penalizat pentru acest lucru, probabil ca va corecta ce este de corectat si gata.
Nu inteleg cu ce sunt vinovati altii de greselile altora, cu atat mai mult cu cat a fost o problema instant, niste decizii gresit luate care nu au nici o legatura cu persoanele din administratia Amaturului.
Linistiti-va, e luna decembrie, luna impacarii si a veseliei. Pentru ce atata vrajba? La ce bun !?

Respect.

-------------------
p.s.
Statistica spune ca 88% n-au citit o carte dupa scoala (daca au facut-o), "aruncatul cu pietre" a ramas si dupa 2000 de ani, imbatranim si nu invatam. Primitivi. Limbajul, comportamentul suburban, absolut tot ce-i nepotrivit incepe sa ne caracterizeze, nu incetam sa nu mai fim oameni.
Lasati rautatea si imprieteniti-va cu voi insiva daca cu altii nu puteti. Luati un pahar cu vin si reflectati la cat a mai ramas din ce v-ati propus sa faceti in viata asta. Maine/poimaine se termina...

Se pare ca nu s-a inteles nimic. In momentul in care s-a anuntat fondul de premiere cu cateva minute inainte de inceperea concursului (de fapt a fost mai mult o stare de entuziasm, cum? prima competitie de tenis de masa la Saveni, numar neasteptat de mare de participanti - surpriza totala din partea celor din Saveni) a fost foarte clar faptul ca nu s-a discutat inainte de intentia de a se oferi ceva. Insa organizatorii care se presupune ca cunosc regulamentul puteau sa discute imediat dupa ce jocurile au inceput si sa reanalizeze apoi sa faca un anunt compensatoriu. E clar pana aici? Ca de aia nu oricine organizeaza turnee (se presupune ca se cunoaste regulamentul in intregime si cu mintea limpede). Totul s-a petrecut foarte repede. Chiar nu ma asteptam la decizia comitetului director referitor la penalizare dar cred sincer ca ar trebui sa i se dea o sansa (reducerea penalizarii decat de loc) de revenire a domnului Viorel Popescu. E doar o parere si nu o impunere. Cu totii gresim si trebuie sa gasim puterea de a ne indrepta singuri sau cu ajutor. Sper sa fie ultima interventie pe aceasta discutie in rest spor la antrenamente.

.
E clar pana aici? Ca de aia nu oricine organizeaza turnee (se presupune ca se cunoaste regulamentul in intregime si cu mintea limpede). Totul s-a petrecut foarte repede. Chiar nu ma asteptam la decizia comitetului director referitor la penalizare dar cred sincer ca ar trebui sa i se dea o sansa (reducerea penalizarii decat de loc) de revenire a domnului Viorel Popescu. E doar o parere si nu o impunere. Cu totii gresim si trebuie sa gasim puterea de a ne indrepta singuri sau cu ajutor. Sper sa fie ultima interventie pe aceasta discutie in rest spor la antrenamente.

La ora asta când citesc, ori din cauză că sunt f răcit și abia mă mai țin pe picioare si mintea îmi joaca feste ori din cauza altor probleme de sănătate eu văd așa lucrurile:
Persoanele care începând cu ziua de sâmbătă sau duminică care au fost neîndreptatițe și ați menționat pe forum acest lucru ați primit între timp și voi telefoane de binevointa de la organizator?
Nu de alta dar cred că de maine vom începe să-i facem și statuie organizatorului!
Dacă vreți să știți de la mine care am plecat "mulțumit" din sală eu mai penalizăm încă vreo trei!
Ce s-a întâmplat acolo a fost " delapidare " de fonduri cu premeditare (având în vedere timpul scurs 0.90-17.00)și complici !
Acum îmi dau seama că pe nimeni nu-l interesează Amaturul....doar burta sa fie plină!
Va salut!

Back
Sus