AmaTur: Turneu A "Cupa Unirii 101", Alba Iulia - 30.11.2019

"?mi place GeorgeDospinescu, gheo, peta octavian le-a plăcut acest mesaj"

George la urmatoarele turnee organizate de mine am sa tin cont si chiar am sa trimit invitati pentru inscriere doar la aceea care apreciaza ceea ce facem, si totodata isi arata recunostiinta intr-un fel sau altul, sa sti ca ma durut foarte tare cand am vazut multi oameni dragi pe listele de asteptare si a trebuit sa aleg aceste 2 Wild card-uri.

O idee mi-a venit si o sa incerc sa organizez si un turneu al "Like-urilor", si o sa fac o lista cu aceia care mi-au apreciat turneele si posturile, si majoritatea actiunilor .George tu cu siguranta vei fi pe prima pagina a invitatilor.

însănătoșire grabnică. EMI!!!
Data viitoare voi asambla masa de arbitraj numai in ''ghidaje".

Ceva filmari sau poze de la restaurant sa vad si eu ciolanul nu pune nimeni???

Acuma caultimele analize au iesit mai bine si triglicerideleis sub 300 cred ca Duminica imi comand si eu��

însănătoșire grabnică Emi că avem nevoie de tine.Las-o puțin mai moale că sănătatea trebuie să fie pe primul loc. Țin să vă felicit pe toți pentru organizarea acestui turneu și pe dj-ul de la Cluj pentru alcătuirea playlistului ales. Apropo are o voce bună pentru a participa la X Factor, a ascultat-o toată echipa de la Reșița care vă felicită și speră să fie prezentă și la ediția viitoare intr-un număr mai mare. Ca deobicei cel puțin unul care a fost cu mine în grupa inferioară a intrat în primii 4, acum câștigătorul de la Open. Așteptăm turneele organizate marca,,EMI " de la Dumbrăvița. Echipa de la Reșița vă felicită pe toți și vorba colegilor de la Oravița să ne vedem la masa de joc.

O imagine care face cat o mie de cuvinte,in ceea ce inseamna sa apreciezi viata la adevarata ei valoare.

Adică!? Principiile prin care faci mișto de C D. Poate nici nu stii că gresesti de două ori, odată că faci mișto si a doua oară că acest forum are un admin si niste moderatori, nu comitetul director face această operațiune. Dar cum te stim cu totii vrei să arății principiile, nimic altceva!

Dar cind C D le da voie organizatorilor sa faca misto de noi participantii ...............

Back
Sus