AmaTur: Turneu A "Cupa Unirii 101", Alba Iulia - 30.11.2019

Multumesc organizatorilor Pralea Constantin,Beltechi Dumitru,Apian Florin că au decis suplimentarea locurilor la acest turneu.Am participat la 2 turnee organizate de această echipă si s-au descurcat excelent .Felicitări domnilor!

Se pare ca am avut dreptate in legătura cu cineva va juca finala la elite.😉 Sper ca s a filmat meciul.

Un turneu reusit, felicitari organizatorilor ! Se vede cand se face un lucru cu inima - respect !

Multe mulțumiri organizatorilor acestui minunat turneu, domnilor Pralea, Emi, Apian si felicitari tuturor câștigătorilor!
A fost un regal al tenisului de masă. M-am bucurat să mă revăd cu prieteni dragi si sa socializam la un pahar de vin in cinstea acestui eveniment, "Cupa Unirii 101".
A fost turneul cu cele mai bune condiții de joc la care am participat si cu o fluiditate, binecunoscută deja, marca "Emi", o competitie cu 150 de concurenți care s-a terminat, asa cum s-a planificat, in jurul orei 20.00.
Voi reveni cu drag si nerăbdare la Alba-Iulia si abia astept sa particip la următorul turneu organizat de Emi.

Ultima editare:
La mulți ani tuturor romanilor de pretutindeni!
Frumos turneu
Frumoasa organizare
Mulțumiri Pt tot!

Totul a fost la supelativ! Felicitari si multumesc!
La multi ani Romania- la multi ani romani!

Vreau sa felicit si eu echipa de organizare a acestui turneu si anume Dnii. Pralea, Emi si Apian pentru excelentele conditii de concurs create. A fost realmente un regal tenisistic la care sper sa mai particip. A fost foarte bine organizat din toate punctele de vedere :
ambianta, eliminarea timpilor morti la mesele de joc, fara " incalziri de 1/2 ora" si alte asemenea . Cred ca ar trebui luat de exemplu si de alti organizatori de turnee in ceea ce priveste fluidizarea desfasurarii unui turneu de acest fel. Inca o data felicitari organizatorilor si o mentiune speciala Primariei Alba Iulia si Dnului. primar Paul Voicu pentru sprijinul si deschiderea de care au dat dovada de fiecare data cand au fost solicitati sa sprijine acest turneu. Sa ne vedem cu bine la anul viitor. La multi ani Romania !

A filmat cineva finala de la Elite?

Da, finala a fost filmată de domnul Florin Apian. Sunt (aproape) sigur că, zilele următoare, domul Florin Apian va găsi timp să pună filmarea finalei, aici pe forum. Diferite motive (între altele stabilirea clasamentului AmaTur pe luna NOV) fac ca domnul Florin Apian să fie foarte ocupat zilele acestea.

Tradiția continuă, felicitări organizatorilor!

Semifinale Elite:

Marchis Maximilian - Cluj Napoca.jpg
- Marchis Maximilian Moldovan Horvath Csaba -
Moldovan Horvath Csaba - Targu Mures.jpg

Sorescu Deian - Resita.jpg
- Sorescu Deian Gogu Gabriel -
Gogu Gabriel - Cluj Napoca.jpg

Turneu de nota 10+. Totul a fost la superlativ. As vrea totusi sa remarc ultima parte a acestui turneu, atunci cand toate cele 4 finale s-au disputat aproximativ la aceeasi ora. Astfel la acest turneu toti cei 8 finalisti au avut parte de susținători și privitori care au apreciat si aplaudat la scena deschisa jocul prestat, spre deosebire de majoritatea turneelor unde ultima finala se joacă în prezența a 2-3 organizatori , a femeii de serviciu si a portarului care așteaptă să închidă sala :)
Un aport deosebit a avut si DJ-ul turneului care a știut cand si ce piesa sa puna pentru ca atmosfera sa fie si mai electrizanta. Un turneu de la care nu-ti venea să mai pleci acasă!
Felicitări oameni frumoși și buni, pentru aceasta organizare! Voi reveni cu drag la Alba Iulia !

Va multumesc pentu aprecieri! Daca a fost un turneu reusit ,este meritul muncii unei echipe de aproximativ 3 saptamani ,si anume: Emy,Fl Apian si eu.Fiecare si-a facut cu prisosinta treaba. Trebuie sa subliniez ca ,in 325 de turnee pe care le-am facut la mine acasa ieri, este prima data cind finalele la 3 categorii (elite,open si incepatori,se desfasoara in acelasi timp iar ,finala la avansati-la 5-6 minute,dupa.Este meritul lui Emy.Il felicit si-i multumesc !

Back
Sus