AmaTur: Turneu A "Cupa Unirii 101", Alba Iulia - 30.11.2019

Se retrage de pe lista de așteptare de la începători Giurgiu Andrei , Sibiu

Sent from my STK-LX1 using Tapatalk

Ma retrag de pe lista de asteptare si las cele 0.000001% sanse celor de dupa mine...:)
Acuma lasand gluma la o parte, pentru "egalitatea de sanse" pe care o dorim toti cred ca ar fi fair-play sa se instituie regula ca o inscriere sa fie valida doar daca exista o postare cu numele unui singur jucator (indiferent ca este facuta de organizator/prieten/dusman etc. :). Adica au sanse si cei care nu au cunostinte/acces la calculator si se pot inscrie rugand un prieten/organizator sa o faca dar si cei care o fac singuri la 10 min sau 1 ora de la momentul postarii... Habar-n-am daca s-a mai propus aceasta regula dar mi-ar placea sa se ia in calcul pe viitor...
Pai, ganditi-va cum ar fi sa pregatesc o lista de 48 de prieteni pt. o categorie de 48 de locuri si sa reusesc prima postare a unui concurs din tara?... fun isn'it ?
Revenind la turneu, va doresc meciuri faine, distractie si sanatate!:cheerful:

Se retrage Olah Remus de pe lista de asteptare.

Ok.Si cum crezi ca intereseaza pe cineva o regula care are efect doar la anunite turnee?? Aici ma refer la zona centrale si la cele organizate de Emi.��

Ma retrag de pe lista de asteptare si las cele 0.000001% sanse celor de dupa mine...:)
Acuma lasand gluma la o parte, pentru "egalitatea de sanse" pe care o dorim toti cred ca ar fi fair-play sa se instituie regula ca o inscriere sa fie valida doar daca exista o postare cu numele unui singur jucator (indiferent ca este facuta de organizator/prieten/dusman etc. :). Adica au sanse si cei care nu au cunostinte/acces la calculator si se pot inscrie rugand un prieten/organizator sa o faca dar si cei care o fac singuri la 10 min sau 1 ora de la momentul postarii... Habar-n-am daca s-a mai propus aceasta regula dar mi-ar placea sa se ia in calcul pe viitor...
Pai, ganditi-va cum ar fi sa pregatesc o lista de 48 de prieteni pt. o categorie de 48 de locuri si sa reusesc prima postare a unui concurs din tara?... fun isn'it ?

Pai la ce foloseste regula care ai zis?? prinzi tu loc, si cine e online cand se posteaza, dar tot aceeasi lista de asteptare va fi, doar in alta componenta si cu alti nemultumiti.
Singura solutie dupa parerea mea ar fi marirea numarului de turnee, din moment ce a crescut foarte mult numarul de participanti. Ramane la latitudinea celor care conduc sa afle solutia corecta, dar matematica nu o poti pacali cu reguli si decizii privind inscrierea. Daca vor sa participe 400 si sunt 120 locuri, nu conteaza cum stabilesti ordinea de inscriere, ca tot vor fi 280 de nemultumiti.

Se retrage Olah Remus de pe lista de asteptare.

Ok.Si cum crezi ca intereseaza pe cineva o regula care are efect doar la anunite turnee?? Aici ma refer la zona centrale si la cele organizate de Emi.��

Pai regula este cu efect la cele cateva turnee din tara in care interesul este atat de mare in prezent (gen turneul vostru)... dar, poate vor ajunge majoritatea turneelor sa aiba atatea solicitari, nu ? asta ar fi spre binele tuturor... :)

Pai la ce foloseste regula care ai zis?? prinzi tu loc, si cine e online cand se posteaza, dar tot aceeasi lista de asteptare va fi, doar in alta componenta si cu alti nemultumiti.
Singura solutie dupa parerea mea ar fi marirea numarului de turnee, din moment ce a crescut foarte mult numarul de participanti. Ramane la latitudinea celor care conduc sa afle solutia corecta, dar matematica nu o poti pacali cu reguli si decizii privind inscrierea. Daca vor sa participe 400 si sunt 120 locuri, nu conteaza cum stabilesti ordinea de inscriere, ca tot vor fi 280 de nemultumiti.

Simplu:
- daca stau la o coada la magazin si se termina produsele pt. ca cei care s-au pus in fata mea au cumparat, sunt suparat dar este din vina mea ca nu am venit mai repede la magazin;
- daca stau la o coada si se termina produsele pt. ca alti 100 de oameni vin si ii roaga pe cei din fata sa le cumpere si lor sunt frustrat pt. ca nu mai este vina mea. Adica eu vorbeam de corectitudine nu de matematica... :)

Emi, organizează mai multe turnee ca sa mulțumești cât mai multe persoane!! ��

Emi, organizează mai multe turnee ca sa mulțumești cât mai multe persoane!! ��

Eu cred ca in formula asta in care ne invartim de cativa ani, si asta ma refer la conjunctura de societate in care traim, solutia care sa aiba un impact pozitiv asupra majoritatii nu cred ca exista si nici nu se poate pune in practica.
Sunt prea multe de povestit si analizat si din pacate nu ai cu cine si nu ai unde.

Aceasta propunere a mai fost,chiar in decursul acestui an a fost folosit la3/4 turnee,chiar si pe organizatori ii ajuta si nu necesita atata timp.
Fiecare postare cu un participant,dar s-a trecut repede peste acest sistem.

Parere! Daca conteaza! Habar nam! Zic si eu probabil sa nu tac! Mai luati o sala si sa rezolvat si listele de asteptare! In una sala pitici si in cealalta sala open/elite! TEMA DE CASA! Inca e timp! Cred ca ati bucura 99% din Romania!

subiectul cu inscrierea individuala pe forum , mie mi se pare ca are o tema falsa . Si incerc sa ma explic : sunt oameni care se ocupa cu pregatirea copiilor si nu sunt putini ( eu de exemplu mai lucrez din cand in cand cu vreo 10-12 copii , clasele lll , lv si prescolari ) , copii astia nu stiu si nici nu au timp sa urmareasca pe forum tote concursurile . Ei sunt inscrisi de obicei in grup , de catre un adult - sunt " n " cazuri de genul acesta , prin tara ...

Aceasta propunere a mai fost,chiar in decursul acestui an a fost folosit la3/4 turnee,chiar si pe organizatori ii ajuta si nu necesita atata timp.
Fiecare postare cu un participant,dar s-a trecut repede peste acest sistem.

Nea Deni te rog arata-mi si mie un turneu in ultimi 5 ani cu inscriere individuala , cate unul pe inscriere, daramite 3/4 din turnee.Si mai ales in zona centrala.

Simplu:
- daca stau la o coada la magazin si se termina produsele pt. ca cei care s-au pus in fata mea au cumparat, sunt suparat dar este din vina mea ca nu am venit mai repede la magazin;
- daca stau la o coada si se termina produsele pt. ca alti 100 de oameni vin si ii roaga pe cei din fata sa le cumpere si lor sunt frustrat pt. ca nu mai este vina mea. Adica eu vorbeam de corectitudine nu de matematica... :)

Cred ca ar trebui facuta regula ca la A+suri la fiecare turneu ,si atunci nu mai exista nici o suspiciune,si vor participa cei mai buni jucatori.Astfel unul care nu are de lucru si sta pe calc.toata ziua inscrie 100 de participanti in 10 min.asta este....

Felicitari organizatorilor!!!!! Ce inseamna sa oferi participantilor conditii de joc!!!! Listele de asteptare sunt uneori mai mari decat numarul participantilor. Poate va sesizati si ceilalti organizatori si pe viitor ...cine stie;)

Felicitari organizatorilor!!!!! Ce inseamna sa oferi participantilor conditii de joc!!!! Listele de asteptare sunt uneori mai mari decat numarul participantilor. Poate va sesizati si ceilalti organizatori si pe viitor ...cine stie;)

Da colega ai perfecta dreptate .La dm.Pralea se cam joaca cu casa inchisa de la inceputuri!!.

Back
Sus