Adevarul este ca m-am cam saturat de ipocriti ca matale.Parca este prima data cand se fac turnee in aceste salii Nastase cu tribune si cu 24-25 de mese.Trebuia sa votezi si sa faci loby pt varianta 3 ,eu v-am dat aceasta posibilitate dar majoritatea a decis,de ce ma tot acuzi pe mine, ce aranjamente pe la spate insinuezi.Ca ai dat cu piciorul in masuta mea de arbitraj care costa 350 lei si ai spart-o si nu te-am bagat in comisie la indisciplinar ,sau ce aranjamente vorbesti ????
Ei, vezi ?... La asemenea situații se ajunge când spațiu de joc este limitat. Asa am pățit la Dumbrăvița, când n-am avut loc de masa de arbitraj și m-am lovit de ea.... Asa am pățit și la Oradea, unde mantinelele reduceau substanțial spațiul de joc, încât am ajuns sa calc pe piciorul mantinelei, care a alunecat pe pardoseala, determinându-ma sa cad și sa ma lovesc la genunchi. De aceea încerc sa evit asemenea situații și ?i invit pe toți organizatorii de turnee sa facă la fel, pentru a nu se întâmpla accidente de acest gen.