La Suceava Hasna Cosmin-Galban Calin hahahah. Glumescbafta Florin Petrus pe m?ine!
Mersi la fel,Călina sa produci surpriza

Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
La Suceava Hasna Cosmin-Galban Calin hahahah. Glumescbafta Florin Petrus pe m?ine!
Caline ,baftă si meciuri faine.Mersi la fel,Călina sa produci surpriza![]()
Ei si tu.....Asta-i buna. Cum adică va retrageti maine??��
Atentie la scutire! Sa aiba parafa, sa nu fi avut "x" zile de medical , si "pacientul" sa prezinte cardu' de sanatate.Vine la sala cu scutirea medicala, da mana cu organizatorii ... si se retrage.
Cam asta ar fi, la Incepatori s-au dat cw-urile primilor 2 de pe lista de asteptare.
Actualizarea finala ar fi undeva pe la ora 22, dar daca se mai retrage cineva cei care ar trebui sa intre pe liste sint rugati sa confirme din proprie initiativa pe forum, sa nu-i bifam degeaba.
Cu scuzele de rigoare se retrage Ciurca Ovidiu. Este în imposibilitate de a ajunge maine.
De unde se retrage Ciurca Ovidiu,ca eu nu l-am vazut pe nici o lista ,poate de la Master cred ca era inscris singur acolo.Cred ca ar trebui sa terminati cu mistocariile astea ,ca altii urmaresc forumul si ar vrea sa mearga maine sa joace (cum este cazul meu) iar voua va arde de mistoouri.....
1 | Marchis Maximilian | Buzatu Vasile | Savu Cristian | Apian Florin | Crainic Adrian | Spaller Tiberiu |
2 | Sorescu Deian | Baciu Gabriel | Simion Boby | Oprea Adrian | Mican Nicolae | Sicoe Rodica |
3 | Petrus Florin | Blaga Marius | Govoreanu Florin | Sufletel Radu | Balogh Attila | Curut Gabriel |
4 | Moldovan Horvath Csaba | Put Gabriel | Ciochina Gabriel | Mocean Dan | Mitzea Alexandru | Dezso Lorand |
5 | Roman Bogdan | Gogu Gabriel | Zbancu Leo | Craciun Calin | Popet Doru | Silveira Alexandra |
1 | Kaposta Victor | Veres Francisc | Busu Romulus | Kromek Iulian | Vera Esteban | Sinpetrean Comsa Gheorghe |
2 | Motorga Dorin | Popa Gheorghe | Beches Andrei | Csaky Tiberiu | Zedler Csaba | Pop Danut |
3 | Vaida Sorin | Ciobanu Daniel | Cioveie Bogdan | Dumitru Florin | Cecan Vasile | Radu Constantin |
4 | Turburan Ion | Jichici Svetozar | Varadi Tudor Calin | Vaida Gheorghe | Peta Octavian | Lungu Marius |
5 | Frunza Alexandru | Bora Nicolae | Negrean Ioan | Cindea Cristian | Barbulescu Dan | Postelnicu Mihai |
6 | Migea Cornel | Groza Florin | Timaru Ilie | Vladoiu Gelu | Venter Liviu | Vuca Adrian |
7 | Drinceanu Lilian | Georgescu Constantin | Szemciuk Istvan | Dirlea Ioan | Pelaghie Ioan | Comsa Dan |
8 | Cinca Daniel | Ciublea Vichente | Groza Alexandru | Barac Marius | Tanc Florin | Chibulcutean Bogdan |
1 | Fulop Attila | Bucur Alin Adrian | Cristea Virgil | Badescu Tudor | Stoican Adrian | Ariciu George |
2 | Sterczer Sandor | Cir Florin | Docea Beniamin | Cobzaru Radu | Horvath Mircea | Taman Ioan |
3 | Barbuta Ioan | Ifrosa Petru | Benyovski Bela | Golban Nicolae | Sirbu Vlad | Sarcani Andrei |
4 | Bozosan Petre | Serban Marian | Cioveie Marian | Ispas Emil | Muntean Atila | Kiss Jancsi |
5 | Susan Mircea | Cristea Andrei Cosmin | Zdrenghea Mircea | Asteleanu Lucian | Caraus Sorin | Schiau Dan |
6 | Mitar Marius Tiberiu | Tofeni Ovidiu | Faraian Alexandru | Botea Fabian | Chibulcutean Ioan | Susman Dan |
7 | Piper Petru | Tatar Dorel | Gipsy King | Luca Eugen | Petrache Radu | Marian Ioan |
1 | Dobinda Alexandru | Pop Dan Cristian | Puscas Razvan | Schiau Teodora | Sufletel Emil Sr | Costea Mircea |
2 | Fratila Dan | Pralea Constantin | Creta Petru | Hagea Andra | Marin Marcel | Zahan Florin |
3 | Almajanu Sergiu | Damian Vasile | Aron Valentin | Marton Vigh | Pralea David Constantin | Frintu Marius |
4 | Buraciuc Cornel | Scutaru Marius | Vela Gabriel | Moldovan Cristian | Dirlea Ana | Postelnicu Eric |
5 | Kondort Dan | Hriscu Florentina | Dobinda Dinu | Dranca David | Buraciuc Ema | Alb Sorin |