AmaTur: Turneu A "Cupa Unirii", București 26/27.01.2019

Văd 40 de lei înscrierea și, sincer, mă așteptam să văd că oferiți ceva.
Știu că, uneori, e mai greu să oferi câte un sandvici , sau câte o cafea... cu toate că în alte locuri protocolul e mai ridicat, chiar la bani mai puțini, dar...nici măcar o apă?
Sunt sigur că ați omis să scrieți. :)

Dospinescu George - București - Open.
Este inclusă apa plata 2l. S a omis.

Trimis de pe al meu X4_Soul_Xtreme folosind Tapatalk

Marcu Nicu,Acsinte Oana, Rogoz Nicoleta, Megan Alexandra - open
Trohonel Daniel - elite.

Se înscrie Bejan Alexandru Tecuci la Avansați

Trimis de pe al meu RNE-L21 folosind Tapatalk

Giurcanu Mugurel București începători

Bună ziua,

Rectificați, vă rog!
Daniel SIMA/Mioveni, la începători (ați înscris la Avansați ) cum am scris la postarea #10.
Zero puncte, 8 ani, 132 cm :)

Mulțumim!

Trimis de pe al meu LYA-L29 folosind Tapatalk

Sima Daniel din Mioveni figureaza in clasament cu litera A, ceea ce inseamna ca inainte de pauza de participare avea medie de Avansati.
(41. Sima Daniel, Mioveni, 2755 - 0 - A )

E o greșeală. Nu are pauză, e începutul. E fiul meu, pot confirma vârsta la concurs cu certificatul de naștere , dacă e nevoie. Doar ce am fost la etapele Topoloveni și Targoviște, săptăm?nile trecute unde a concurat la începători. Pot atașa clasament, sau puteți verifica chiar d-voastră. Ca și jucător cu un an experiență, copil de 8 ani și media actuală nu are ce căuta la Avansați.
Mulțumesc pentru rectificare!

E o greșeală. Nu are pauză, e începutul. E fiul meu, pot confirma vârsta la concurs cu certificatul de naștere , dacă e nevoie. Doar ce am fost la etapele Topoloveni și Targoviște, săptăm?nile trecute unde a concurat la începători. Pot atașa clasament, sau puteți verifica chiar d-voastră. Ca și jucător cu un an experiență, copil de 8 ani și media actuală nu are ce căuta la Avansați.

Sima Daniel din Mioveni figureaza in clasament cu litera A, ceea ce inseamna ca inainte de pauza de participare avea medie de Avansati.

Sima Vlad, Giurgiu - open
Sima Beniamin, Giurgiu - începători
Vitan Andrei, Giurgiu - avansați
Vitan Victor, Giurgiu - începători

Are 3 Turnee B cu 0 v în grupele inferioare la Amatori în 2018, o victorie în inferioare la Amatori la un Turneu B la Targoviște și 0 v în grupele superioare începători la Turneul A de la Topoloveni.
Poate fi înscris fără probleme la începători cu modificarea manuală a indicativului A în I, în coloana F din Excel.

Back
Sus